Kunder dybt forarget over nye varer i Normal: 'Det hører ingen steder hjemme'

09/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Nye varer i Normal skaber voldsom debat på sociale medier.

Mest læste i dag

Normal har indgået et samarbejde med det skandinaviske firma Sinful, som betyder, at man nu kan finde sexlegetøj i butikkerne.

Og netop det har fået flere kunder til at gå til tasterne på Facebook.

Mens nogle jubler, er andre dybt forargede, skriver B.T.

"Måske er det bare mig, der er gammeldags tænkende. Men jeg synes ikke, at det hører hjemme et sted som Normal," lyder det fra en kunde ved navn Majken Salvesen, som B.T. har snakket med om de nye varer.

Nogle kunder er derimod er den helt anden lejr. De mener, at det er positivt, at butikskæden normaliserer køb og salg af sexlegetøj.

"Da jeg var ung, fandtes der kun de der luskede butikker, og der kunne man finde på at bruge andre ting, som ikke var super hensigtsmæssige at bruge," siger kunden Heidi Henriksen til mediet, og fortsætter:

"Jeg synes, at det er godt, at Normal er med til at normalisere det. Det er gammeldags og krukket, at det skal gemmes væk."

Hos Normal har Chief Commercial Officer, Susanne Hounsgaard, fulgt med i debatten på det sociale medie, og hun påpeger, at det ikke er noget nyt, at de sælger sexlegetøj, eller som kæden selv kalder det: voksenlegetøj.

"Det har vi gjort i det små længe. Vi sælger også graviditetstest, kondomer og glidecremer," siger hun og fortsætter:

"Nu har vi indgået et samarbejde med Sinful, hvor vi bevidst har holdt det i den meget uskyldige og legende ende, og det har gjort, at flere er blevet ekstra opmærksomme på, at vi sælger den type produkter."

Men grundet de tilbagemeldinger, de har fået, så overvejer de nu, om varerne skal omplaceres i butikkerne, så de ikke står i mindreåriges øjenhøjde, fortæller Susanne Hounsgaard til B.T.

Anbefalet til dig