Kunder i Nordea fik chok, da der pludselig stod 0 kroner på deres konti: Nu reagerer banken

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nordea har nu forklaret sig.

Lige nu læser andre også

Fredag blev en række Nordea-kunder mødt af en overraskende syn på deres opsparingskonto, da saldoen pludselig viste nul. Denne uventede situation skyldtes en fejl hos Nordea, og den påvirkede kun visse kunder.

Banken har nu brudt tavsheden og forklaret, hvad der skete, siden at pengene med et snuptag var væk fra flere konti.

Det skriver B.T.

Nordeas presseafdeling kommenterede hurtigt på situationen.

"Der har været en kort fejl for nogle kunder på opsparingskontoen. Det har været en visningsfejl, men vi vil gerne understrege, at pengene hele tiden har været der", lyder meldingen fra Nordeas presseafdeling.

De tilføjede, at fejlen ikke påvirkede alle kunder og nu er rettet.

Det er ikke først gang, at en sådan episode er sket for den store bank, da Nordea-kunder tilbage i november 2023 oplevede en lignende hændelse.

Flere typer opsparingskonti, herunder fastrentekonti, hvor kunderne fastlåser deres penge mod en fast rente, viste pludselig nul, selvom der faktisk var penge på kontiene.

Kommunikationschef i Nordea, Javier Lopez, udtalte dengang:

"Der er tale om en visningsfejl i forbindelse med noget systemopdatering, som kører her i weekenden. Det er selvfølgelig beklageligt, og vi har alle mand på dæk for at løse fejlen."

Der er dog ingen grund til bekymring, hvis du har oplevet dette, og Nordea har styr på situationen.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig