Kunderne tror ikke deres egne øjne: Er det virkeligt så nemt?

08/9/20 11:13

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
En kunde hos McDonalds har nu delt et nemt trick, som alle burde kende. Brugerne på sociale medier er enige.

De fleste kender følelsen af, at det er så godt som uoverskueligt at smørre to flade rugbrøder til aftensmad. Derimod virker det temmelig overskueligt lige at slå et smut forbi McDonalds, så fastfoodkæden kan stå for tilbedredningen af dagens aftensmad. Den kan dog ikke indtages uden at man får lidt at drikke til. 

Gennem mange år har milkshakes været en fast del af McDonalds' menukort. Det er da også netop denne slags drink, der er omdrejningspunktet for den video, som en McDonalds-kunder har delt på det sociale medie TikTok. Det fortæller det britiske medie The Mirror.

Kan du lide frappé? 

De seneste år er frappé eller andre slags is-kaffe vundet frem. Flere og flere steder i Danmark serveres den svalende kaffe og krusene er efterhånden blevet fast inventar, når man kigger sig omkring i bybilledet. Hvis du er en af dem, der holder af iskaffe, så er tricket, som TikTok-brugeren Ellbronx har delt lige noget for dig. 

Tricket er simpelt: Næste gang du besøger McDonald’s, så skal du bestille en vaniljemilkshake og et espresso-shot. Herefter hælder du kaffen over milkshaken og rører rundt med et sugerør.

Du kan se præcis hvordan på billederne herunder: 

Foto: Ellebronx / TikTok

Foto: Ellebronx / TikTok

 

Foto: Ellebronx / TikTok

Foto: Ellebronx / TikTok

Videoen er i skrivende stund blevet set over 246.000 gange og fået over 28.000 likes. Den har endda modtaget en kommentar fra en McDonalds-medarbejder, der roser Ellbronx for at have bragt det smarte trick frem i lyset. 

“Jeg arbejder på McDonald’s, og jeg gør det hele tiden,” skriver vedkommende på TikTok.