'Kurs mod fjerne kyster'-stjerne afslører familieforøgelse

12/08/2021

Nicolai Busekist

Hannelore Dörner/TV 2
Der er smile og glade dage hos familien Erichsen, der kan fejre endnu en forøgelse af familien

Mest læste i dag

Emil Midé Erichsen, der er kendt fra det populære tv-program 'Kurs mod fjerne kyster', har god grund til at være ekstra glad i disse dage.

Han og kæresten Louise kan nemlig glæde sig over at have budt velkommen til endnu et medlem af familien. Parret er nemlig blevet forældre til deres andet barn.

Det har den 31-årige Emil Midé Erichsen, der er søn af Mikkel Beha Erichsen, afsløret i et opslag på sin profil på Instagram.

Her har han nemlig delt et nydeligt billede i sort/hvid, der viser en lille del af det nyeste medlem af den sejlerglade familie, som du kan se herunder:

Foto: Instagram

"Hej lillebror," har Emil skrevet som tekst til det søde billede, hvor far og søn holder i hånd. Teksten har han efterfulgt af et enkelt hjerte.

Det betyder, at Emil og kæresten Louise nu har fået endnu en søn at se til derhjemme. I forvejen har de nemlig sønnen Hugo sammen, som i dag er tre år gammel.

På trods af, at det kun er kort tid siden, at Emil Erichsen har delt billede på sin Instagram-profil, vælter det allerede ind med lykønskninger fra venner, bekendte og nysgerrige følgere.

Blandt andet har fotografen Hannelore Dörner, der har været med familien rundt i programmet 'Kurs mod fjerne kyster' skrevet en kommentar. Hun skriver: "Tillykkeeeee med den fine lille fyr," hvilket hun har efterfulgt af et rødt hjerte.

Anbefalet til dig