Kurs mod fjerne kyster-svigerdatter afslører: Det er intenst

10/08/2021

Sarah Steenfeldt

Hele familien samlet - dog mangler alle tre svigerdøtre på billedet. Foto: Hannelore Dörner/TV 2
Hos Mikkel Beha og familien er de nu efterhånden en stor familie.  Udover Mikkel, Marian og de tre sønner Theis, Emil og Alfred, så er der nu også kommet tre svigerdøtre og to børnebørn - faktisk snart tre. Det afslørede Emil Midé Erichsen tilbage i april, at han og kæresten Louise venter sig barn nummer to - i forvejen er de forældre til sønnen Hugo.  Også Theis og kæresten Ida er blevet forældre til en lille dreng, nemlig sønnen Nis.  Udover Louise og Ida, så er der også svigerdatteren Madeleine - hun er nemlig kæreste med Alfred. Seerne stiftede bekendtskab med Madeleine for første gang sidste sommer, i første sæson af programmet "Kurs mod danske kyster".  I år har familien igen sejlet rundt til de danske kyster og her har Madeleine igen i år gjort familien selskab. Det skriver BILLED-BLADET.  Er blevet taget godt imod Til bladet fortæller hun, at hun er faldet rigtig godt til i familien - og der er også blevet taget rigtigt godt i mod hende. Selv kommer Madeleine også fra en stor familie med fire yngre søskende, så det er ikke helt uvant for hende, når hun ombord på Wallenberg bor tæt med sin store svigerfamilie. "Når vi har sejlet sammen er det en intens, men en rigtig god måde at lære hinanden at kende på. Både Mikkel og Marian samt Theis, Ida, Emil og Louise har været enormt søde og åbne, så det har ikke været svært," fortæller hun.  Hun fortæller at man naturligvis godt kan blive træt, når der er et stramt program hver dag og der sker meget på turene - men at hun altid nyder turene med svigerfamilien rigtig meget.  Oprindeligt var planen, at Alfred i august sidste år skulle have sejlet i Fransk Polynesien, med skibet Sirius. Der skulle han have været førstestyrmand og senere kaptajn i et halvt år. I alt skulle eventyret have varet i 13 måneder og planen var at Madeleine skulle med - men på grund af corona-pandemien kom de to ikke afsted. I dag er Alfred i lære hos en fiskehandler. Du kan se Kurs mod danske kyster på TV 2 Play.  

Mest læste i dag

Hos Mikkel Beha og familien er de nu efterhånden en stor familie. 

Udover Mikkel, Marian og de tre sønner Theis, Emil og Alfred, så er der nu også kommet tre svigerdøtre og to børnebørn - faktisk snart tre. Det afslørede Emil Midé Erichsen tilbage i april, at han og kæresten Louise venter sig barn nummer to - i forvejen er de forældre til sønnen Hugo. 

Også Theis og kæresten Ida er blevet forældre til en lille dreng, nemlig sønnen Nis. 

Udover Louise og Ida, så er der også svigerdatteren Madeleine - hun er nemlig kæreste med Alfred. Seerne stiftede bekendtskab med Madeleine for første gang sidste sommer, i første sæson af programmet "Kurs mod danske kyster". 

I år har familien igen sejlet rundt til de danske kyster og her har Madeleine igen i år gjort familien selskab.

I år har Madeleine også været med på Wallenberg. Foto: Bermuda / TV 2

Det skriver BILLED-BLADET

Er blevet taget godt imod

Til bladet fortæller hun, at hun er faldet rigtig godt til i familien - og der er også blevet taget rigtigt godt i mod hende.

Selv kommer Madeleine også fra en stor familie med fire yngre søskende, så det er ikke helt uvant for hende, når hun ombord på Wallenberg bor tæt med sin store svigerfamilie.

"Når vi har sejlet sammen er det en intens, men en rigtig god måde at lære hinanden at kende på. Både Mikkel og Marian samt Theis, Ida, Emil og Louise har været enormt søde og åbne, så det har ikke været svært," fortæller hun. 

Hun fortæller at man naturligvis godt kan blive træt, når der er et stramt program hver dag og der sker meget på turene - men at hun altid nyder turene med svigerfamilien rigtig meget. 

Oprindeligt var planen, at Alfred i august sidste år skulle have sejlet i Fransk Polynesien, med skibet Sirius. Der skulle han have været førstestyrmand og senere kaptajn i et halvt år. I alt skulle eventyret have varet i 13 måneder og planen var at Madeleine skulle med - men på grund af corona-pandemien kom de to ikke afsted.

I dag er Alfred i lære hos en fiskehandler.

Du kan se Kurs mod danske kyster på TV 2 Play.

 

Anbefalet til dig