Kvickly bestormet med vrede kommentarer: 'Rystet over at se en så voldelig behandling fra ansatte'

Foto: Shutterstock

En Kvickly-forretning er blevet bestormet med vrede kommentarer på Facebook, efter en video fra forretningen er gået viralt.

Kvickly i Slotscenteret i Holbæk har været nødt til at begrænse, hvem der kan kommentere flere af deres opslag på deres Facebook-side.

Årsagen er, at de er blevet bestormet med vrede kommentarer, efter en video fra forretningen er gået viralt. I videoen ses en mand, der angiveligt skulle være varehuschef, forsøge at smide en kvinde ud, fordi hun ikke er iført mundbind.

I videoen, der varer syv minutter, forsøger kvinden at forklare til personalet i Kvickly-forretningen, at hun er fritaget. Dette kræver de at se dokumentation for, hvilket kvinden forklarer, at de ikke kan kræve.

I løbet af videoen ses både en varehuschef, en kvinde medarbejder og en anden kunde, der alle beder kvinden om at forlade forretningen. På et tidspunkt kommer det tilsyneladende til en fysisk konfrontation, hvor kameraet ryster voldsomt.

Til sidst ender det dog med, at kvinden, der ikke er iført mundbind, beslutter at forlade forretningen.

Videoen blev oprindeligt delt anonym på fildelingssiden Bitchute. Efterfølgende er den blevet delt på Facebook, hvor den sidenhen er gået viralt. Og dette har altså resulteret i vrede kommentarer og en efterfølgende reaktion fra den pågældende Kvickly-forretning.

Artiklen fortsætter under videoen...

Flere opslag på forretningens Facebook-side, der ikke har noget med hændelsen at gøre, er blevet bestormet med vrede kommentarer.

"Total rystet over at se en så voldelig behandling fra ansatte samt en kunde," skriver en person bl.a., hvilket følges op med:

"Kvalmende og frastødende at se på at de kan opfører sig SÅ irrationelt og synke SÅ lavt at de kan finde på at stå og rive og flå i et andet menneske pga et mundbind."

"Føj for en opførsel. Så den video hvor både en kvindelig medarbejder og ham Niels, hiver fat i kunden. Hvordan kan i finde på at være voldelige overfor jeres kunder? Er man undtaget er man undtaget. I er helt væk," lyder det fra en anden.

Derudover har flere personer skrevet, at de har planer om at besøge Kvickly-forretningen i Holbæk uden mundbind.

De mange vrede kommentarer har medført, at Kvickly Holbæk har delt et efterfølgende opslag på deres Facebook-side. I dette opslag skriver de, at de har indskærpet, at de ikke kan tvinge kunder til at bære mundbind.

"I takt med at coronaen breder sig, forekommer der selvfølgelig en nervøsitet hos os alle og hos vores kolleger i butikkerne. Det gør at vi er mere varsomme ift. at passe på vores medarbejdere og kunder, men det ændrer ikke på at vi selvfølgelig skal følge retningslinjerne i Kvickly Holbæk," skriver de, og fortsætter:

"Vi har derfor benyttet denne sag til at indskærpe, at vi ikke tvinger kunder til at bære mundbind, visir eller badge hvis de er fritaget. Man er naturligvis velkommen i Kvickly Holbæk uden mundbind og visir hvis man er fritaget."