Kvickly-kunder gjorde chokerende fund: Kort tid efter blev butikken tvunget lukket

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kunder mødte op til Kvickly-butikken, for at blive mødt af en lukket og låst dør.

Mest læste i dag

Tidlig onsdag morgen fik de tidlige morgenkunder hos Kvickly på Plantagevej i Tønder mere, end de havde forventet.

Butiksdirektør Kirsti Thygesen måtte træffe en beslutning, der normalt ikke står i ledelsesmanualen: Luk butikken på grund af en uventet besøgende, nemlig en lille mus i tøjafdelingen.

De første kunder der trådte ind i butikken, stod over for den lille krabat, og det udløste beslutningen om at lukke butikken og iværksætte en eftersøgning efter musen.

Kirsti Thygesen, der midlertidigt indtog rollen som musefanger, udtalte sig til JydskeVestkysten:

"Det viste sig, at der var en lille mus i tøjafdelingen, som vi fik indkredset i et rum i tekstilafdelingen, og nu har vi så tilkaldt et skadedyrsfirma fra Kolding, der kommer og tager sig af resten."

På trods af det lille kryb var det umiddelbare spørgsmål, hvornår Kvickly ville åbne igen.

"Nu lader vi skadedyrsselskabet udføre deres arbejde først, og så skal vi have mulighed for at tage vores forbehold. Men vi åbner selvfølgelig så hurtigt, det er forsvarligt muligt." uddyber Thygesen.

Det er en uventet lukkedag, der ikke var på indkøbslisten for kunderne. Hvem ville have troet, at en mus kunne stjæle rampelyset fra indkøbskurvene i Tønder?

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig