Kvickly og SuperBrugsen går sammen: Skal gøre det tydeligere for kunderne

20/4/22 08:55

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
To af Danmarks største dagligvarekæder går nu sammen i nyt projekt.

Med en helt ny og anderledes fælles visuel identitet går SuperBrugsen og Kvickly for første gang ud i en stor kampagne, der kommer til at omfatte en række nye medier.

I denne uge har de to Coop-kæder premiere på et helt nyt kommunikationsunivers, der skal tydeliggøre for kunderne, ikke mindst de yngre, at kæderne kan noget mere end discountkæderne, når det gælder sundhed, klima, kvalitet og lokal tilpasning. Det oplyser Coop Danmark i en pressemeddelelse. 

Kampagnen lancerer samtidig kædernes nye fælles slogan ”Lige til at spise,” hvor løftet til kunderne er, at man gør det nemt at spise, sundere og mere klimavenligt.

Bag kommunikationsuniverset og konceptet ligger omfattende feltstudier hos danske familier, gennemført i samarbejde med ReD Associates. Kampagnen er udviklet i samarbejde med Ocean Agency.

”Det er afgørende for os at gøre kunderne opmærksomme på, at vi er anderledes, at de kan forvente noget andet af os end af discountbutikker: At de får større udvalg af sunde og mindre klimabelastende varer, at de møder faguddannede medarbejdere og butikker, der er tilpasset kunderne lokalt. Med et sanseligt, levende og farverigt univers vil vi kort sagt skille os mere markant ud,” siger senior marketingchef Rikke Bangild, Brugskæderne.

Lanceringskampagnen omfatter i de kommende uger biografreklamer, dagblade, outdoor, tilbudsaviser og ikke mindst Instagram, Facebook og You Tube med et helt nyt programkoncept.

De godt 300 butikker vil blive ombygget i takt med, at de skal moderniseres. Den første butik med det nye visuelle udtryk er netop åbnet i Asnæs, lige som man i Søndersø på Fyn kan opleve en række elementer i det nye koncept.

Kvickly og SuperBrugsen har en samlet omsætning omkring 25 milliarder kroner.