Kvickly og SuperBrugsen med vildt tilbud på Lurpak

Af: Lucas Andreas

|

01/02/2024

privatfoto
Det er med at være hurtig, hvis man skal have del i tilbuddet.

Mest læste i dag

Det er alment kendt, at der ofte er vildt gode tilbud på Lurpak til jul og i påsken. Men det skal ikke betyde, at der ikke er tilbud på andre tidspunkter. Netop nu har Butikker fra kæderne Kvickly og SuperBrugsen nemlig tilbud på det populære produkt.

Flere Kvickly og SuperBrugsen butikker har i øjeblikket "Ja tak" Tilbud på smørbarerne. Her kan en 200g Lurpak smørbar hverves for kun 12 kr.

Det annoncerer butikkerne på deres Facebook sider.

Det gælder blandt andre: Kvickly i Ringkøbing, Nexø, Hjørring og Nørresundby, samt SuperBrugsen i Nyborg, Nibe og Sakskøbing.

En klar opfordring herfra er derfor at tjekke Facebooksiden for dine lokale butikker og kigge efter det gode tilbud.

Tilbuddet gælder dog som regel kun så længe lager haves, og kan være genstand for mængdebegrænsning.

Sådan bestiller du

Skriv for eksempel "Ja tak 1 styk" i kommentarfeltet under opslaget, hvorefter du modtager et personligt svar med dit bestillingsnummer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig