Kvinde blev enke og skiftede karriere: Nu har hun mistet alle vennerne på grund af jobbet

03/9/22 10:56

Naja Radik

Foto: Privat
En enke mor til tre siger, at hun tjener 275.000 kroner om måneden på det, der før bare var en sidebeskæftigelse - men hendes venner vil ikke kendes ved hende.

39-årige Holly Jane, er blevet frosset ud af andre medlemmer af den strenge mormonkirke, efter at de opdagede hendes karriereskift. 

Holly, blev overladt til at opdrage sine tre børn alene, efter hendes mand Stephen uventet døde i 2017. 

Hun arbejde med rekruttering, men henvendte sig sidste år til instagram og derefter voksensiden OnlyFans for at hjælpe med at få enderne til at mødes.

Hun samlede hurtigt tusindvis af følgere, som nyder de vilde billeder og videoer hun tager hjemme i Californien, USA. 

Nu har hun været i stand til at sige kontorjobbet op og indkasserer over 3 millioner kroner om året.

Men en anden tilbeder fandt hendes hemmelige side og stak hende til biskoppen, afslørede hun. 

Hun siger, at hun fik besked på, at vælge kirke eller nøgenbilleder, og mens hun stadig deltager i mormon-tilbedelse, er hun blevet afvist af menigheden. 

Holly sagde: 

“Jeg er ikke overrasket over, at nogen overraskede mig.” 

“De fortalte biskoppen om min OnlyFans karriere og viste en artikel, jeg var med i.” 

“Jeg fik at vide, at jeg skulle vælge mellem mit medlemskab af kirken og OnlyFans, og at det, jeg laver, ikke stemmer overens med deres værdier.” 

“Jeg må heller ikke deltage i nadveren, som er det brød og vand, der gives til minde om de løfter, der blev givet ved dåben.” 

“Jeg deltager stadig og var til stede i søndags med mine børn, men jeg er ved at blive frosset ud, ingen kom hen til mig efter gudstjenesten, hvilket er meget usædvanligt.”

Men Holly insisterer på, at hun vil fortsætte med at posere for sin hær af fans, også selvom det betyder, at hun bliver afvist af sine mormonsfæller. 

Hun sagde: 

“Jeg vil bare fortsætte med mit liv og fortsætte med, at deltage ugentligt. Jeg vil håndtere og tage reaktionerne, som de kommer.” 

“Det har virkelig ikke påvirket mine børn, fordi jeg beskytter dem mod voksne samtaler. Jeg mener, jeg opfører mig normalt i kirken.” 

Holly startede sin OnlyFans konto i august sidste år, og passer til hendes prangende indhold omkring normale mødres pligter. 

Et af hendes børn kender til hendes karriere, og er ikke generet af det. 

Hun siger, at hun er glad for at lære sin datter, at hylde sin krop og at man ikke skal skamme sig over den. 

Holly siger også, at hendes mand Stephen, der døde kun 31 år gammel, ville have godkendt hendes beslutning. 

Hun sagde: 

“Stephen vidste altid alt om denne sexede side af mig. Jeg tror, han ville have været støttende. Jeg har altid haft det her ønske, som går tilbage til, da jeg var en lille pige, hvor jeg længtes efter at være en af Playboy pigerne.” 

“Hvad folk ikke er klar over er, at OnlyFans er forskellig fra porno, da disse mænd føler, at de har et forhold til dig. Så hvis de vil have lidt af mig, har jeg ikke noget imod at gøre det. Især ikke når jeg får løn for det.” Det rapporterer The Sun.

Foto: Privat

Foto: Privat