Kvinde blev udsat for tyveritrick i REMA 1000: Nu advarer politiet danskerne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danskerne skal passe på.

Lige nu læser andre også

Kriminelle makkerpar, der arbejder i harmoni for at udføre tyverier, er en trussel mod danskerne.

Deres taktiske samarbejde og listige metoder sætter et tydeligt fokus på behovet for øget opmærksomhed og forsigtighed blandt potentielle ofre.

En kvinde er for nylig blevet udsat for et tyveritrick af et makkerpar i REMA 1000, og det har fået politiet til at advare hendes medborgere.

Det startede med, at en mand havde henvendt sig til kvinden på engelsk. 

Herefter fastholdt han hendes opmærksomhed, mens hans kompagnon, som er en kvinde, greb den intetanende kvindes taske i indkøbsvognen og tog hendes pung.

Det fortæller politikommissær Bjarne Puggaard til mediet, skriver Presse-Fotos.dk via Fyens.dk:

“Ved forholdet i Rema1000, er der tale om manden med bøllehat, der får forurettedes opmærksomhed, da han på engelsk henvender sig til hende. Imens fjerner en kvinde tasken fra indkøbsvognen og stjæler pungen”, udtaler politikommissæren.

Mediet skriver yderligere, at manden, der er iklædt en bøllehat, og hans makker er på udkig efter flere borgere, som de kan få en hurtig gevinst ud af.

Udover at advare specifikt om manden, så advarer politiet også omkring de tricktyverier, der lever i bedste velgående i disse dage.

I den forbindelse opfordres folk til at være særligt opmærksomme på at have styr på, hvor deres vigtigste ejendele, som telefon og pung, befinder sig hele tiden.

Anbefalet til dig