Kvinde deler genialt trick til at fjerne kalk og snavs fra brusehovedet

03/06/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Det usædvanlige trick involverer kun to husholdningsartikler.

Mest læste i dag

Der er masser af huslige pligter, der fylder os med frygt, men når det kommer til rengøring af badeværelset, kan det være en skræmmende opgave, at få dit brusebad til at skinne. 

Ikke alene er rengørings interesserede besat af at finde den perfekte den perfekte måde, at vaske brusedøre i glas uden striber eller skrubbe vandhaner, så de stråler, men selve brusehovedet kan vise sig at være virkelig vanskeligt, da en ophobning af kalk kan påvirke den måde, dit vand løber på. 

Hvis du har bemærket, at dit vandtryk virker meget mere svagt, eller at det sprøjter i alle mulige tilfældige retninger, når du tænder det, er der ret stor chance for, at det er tid til at rense dit brusehoved.

En kvinde har afsløret et usædvanligt trick for let at fjerne den irriterende kalk og andet snavs, der ophobes omkring apparatet, og resultaterne er super tilfredsstillende.

Kvinden opdagede ifølge Mirror, tricket på TikTok.

Kvinden forklarer, hvordan hun tog en plastikpose og fyldte den med noget klar eddike og derefter fastgjorde den til brusehovedet.

Hun efterlod derefter posen med eddiken på brusehovedet natten over og afslørede resultatet om morgenen.

Den rengørings kyndige TikToker delte derefter en opfølgende video, der afslørede resultaterne, efter at have holdt posen på i cirka 12 timer. 

Resultatet var helt vildt.

Alt snavs lå i posen og brusehovedet var som nyt, så det er bare med at komme i gang selv.

Anbefalet til dig