Kvinde deler genialt trick til at fjerne møbelmærker ved hjælp af blot én ting

Af: Naja Radik

|

27/09/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det enkle, men effektive trick fjernede mærkerne fra tæppet på få minutter.

Mest læste i dag

Nogle mennesker foretrækker gulvtæpper frem for træ og fliser, da det tilføjer en hyggelig fornemmelse. 

En af de mest irriterende ting med gulvtæpper, bortset fra pletter som vin eller makeup, er dog de mærker der kommer, når du placerer store møbler på det. 

Hvis du har flyttet din sofa eller sofabord for nylig, har du måske oplevet dette problem, da store møbler kan efterlade små buler i dit tæppe, der ofte viser sig vanskelige at fjerne.

For husejere, der ønsker at lade tæppepladsen være tom, kan det være en torn i øjet, og for lejere kan de forårsage panik, da enhver skade på tæppet kan true dit depositum. 

En rengøringsvant kvinde, har afsløret en utrolig enkel måde at fjerne disse fordybninger på. 

Tricket har efterladt folk chokerede, da det blot involverer en vare, som de fleste af os har opbevaret i vores frysere, nemlig isterninger.

Charlotte delte sit trick på TikTok, skriver Mirror.

Hun afslørede en trinvis vejledning. 

Hun viser at hun flytter et sofabord, der har efterladt fordybninger i hendes tæppe, herefter placerede hun en isterning på hvert af mærkerne og ventede på, at isen smeltede. 

Når isen var smeltet, bruger hun en teske til forsigtigt at puffe tæppet op, og fordybningerne kunne ikke længere ses.

Mange mennesker roste hendes trick.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig