Kvinde fandt en pakke på stranden: Havde en værdi på chokerende 850.000 kroner

09/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Hun var ude for at samle skrald.

Mest læste i dag

En kvinde fandt en pakke på stranden, men hvad der var i den, og hvor meget det var værd, havde hun ikke i sin vildeste fantasi turde forestille sig.

Kvinden, Jodie, arbejder i sin fritid for en organisation, der har strandoprydning som deres primære mission.

Det var netop, da hun var ude for at samle skrald, at hun gjorde det chokerende fund.

Sådan skriver The Mirror.

“Efter stormene i lørdags vidste vi, at der ville blive skyllet en del ting op. Normalt er fiskeaffald eller noget emballage på et fremmedsprog det mest spændende man kan finde. Men denne gang faldt vi over en pakke, der umiddelbart så lidt mistænkelig ud”, forklarer Jodie til Cornwall Live.

Hun tog pakken med politistationen, da den så mistænkelig ud, og det viste sig at være en god ide.

Pakken indeholdt nemlig kokain til en værdi af 850.000 kroner, og politiet leder nu efter ejeren og opfordrer vedkommende til at melde sig selv:

“Hvis nogen mener, at disse stoffer tilhører dem og ønsker at blive genforenet med pakken, så kig ind til den nærmeste politistation og giv jer til kende over for betjentene; vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.”

Da Jodie gjorde det chokerende fund, synes hun, at det lignede noget, hun havde set i film. Pakken havde et gummilag rundt om sig, og ellers var den bare pakket kompakt i tape:

“Der var et indvendigt lag med pakketape. Indeni var der klar plast med hvidt pulver i. Det var en slags pasta, fordi havvandet var kommet ind.”

Hun fortæller, at det absolut var det mest spændende fund, hun nogensinde havde gjort sig, og at hun havde fået fortalt, at ‘gadeværdien’ af fundet var på 850.000 kroner.

Anbefalet til dig