Kvinde finder en stol på Facebook til 40 kr. Hvad hun kunne sælge den for chokerede hende

Af: Kasper Rud

|

13/08/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde gjorde sig noget af et fund på Marketplace på Facebook.

Lige nu læser andre også

En kvinde har forvandlet en simpel stol købt for blot £4 på Facebook Marketplace til et møbel, der nu er mange gange mere værd, hvilket har imponeret tusindvis af mennesker online. Denne historie er et perfekt eksempel på, hvordan det rette øje for design og en smule hårdt arbejde kan afsløre skjulte skatte, som andre måske overser.

Lilly, der er en YouTuber kendt som 'The Furniture Doctor', delte sin oplevelse med at finde en beskidt og tilsyneladende værdiløs stol, som straks fangede hendes opmærksomhed. "Jeg rullede gennem Facebook Marketplace, da jeg fandt denne stol, der for mig lignede en stol af Eero Saarinen produceret af Knoll," fortæller Lilly.

Da stolen kun kostede $5 (ca. £4), tøvede hun ikke med at købe den.

Det skriver Express.

Lillys mistanke blev hurtigt bekræftet, da hun opdagede et klistermærke fra Knoll på bunden af stolen, hvilket betød, at hun havde fundet et møbel, der normalt sælges for omkring $2.600 (ca. £2.000). Men stolen var i en sørgelig tilstand, fyldt med skidt og pletter, som krævede en grundig rengøring.

Bevæbnet med en møbelrenser og forskellige rengøringsmidler, gik Lilly i gang med at genoplive stolen.

Hun beskrev processen som både udfordrende og tilfredsstillende: "Vandet, den støvsugede op, var sort, det var frastødende." Efter gentagne behandlinger med pletfjerner og Borax, samt en sidste polering af stolens kromben, fremstod stolen som ny igen.

Resultatet imponerede ikke kun Lilly selv, men også de mange seere, der har set hendes video på YouTube Shorts, hvor den har opnået over 511.000 likes. Kommentarerne strømmede ind, hvor folk roste hendes arbejde: "Fantastisk arbejde og FANTASTISK fund," skrev en seer, mens en anden bemærkede: "Den stol ser så frisk og ren ud."

Se videoen herunder:

På trods af stolens øgede værdi, som Lilly vurderer til at kunne sælges for over $1.000 (ca. £785), har hun besluttet at beholde den. "Det går bare perfekt på mit kontor," sagde hun, tilfreds med både resultatet og det personlige præg, stolen nu har i hendes hjem.

Historien om Lilly og hendes fantastiske fund er et inspirerende eksempel på, hvordan genbrug og kreativitet kan forvandle noget gammelt til noget unikt og værdifuldt.

Anbefalet til dig