Kvinde fra Aarhus skulle blot tjekke en adresse: Skriger da hun får åbnet telefonen

26/10/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Kvinden ringede straks til sin mand og sine børn.

Mest læste i dag

Det, der formentlig bare skulle have været en stille og rolig fridag, udviklede sig til noget helt specielt for en heldig aarhusianer, og vinderen husker tydeligt torsdagen, da hun skrabede sig til 250.000 skattefri kroner i et Smiley skrabespil på Danske Spil appen.

Da den østjyske kvinde, som er midt i 50’erne, bladrede igennem sine mails, læste hun om en kvinde fra Norddjurs, der tidligere havde vundet 250.000 kroner på et Smiley skrabespil.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse. 

"Jeg havde aldrig set eller hørt om spillet, men jeg tænkte, at uanset om jeg vinder noget eller ej, så bliver man i hvert fald i godt humør af sådan nogle smileyer, så det skulle jeg prøve, fortæller vinderen," der har valgt at være anonym.

200 kroner havde vinderen valgt at spille for i Smiley skrabespillet, som stod på autoskrab.

Blev pludselig kaldt på arbejde 

Men inden 18. og sidste skrab var færdigt, blev vinderen kaldt på arbejde.

"Jeg satte mig ud i bilen for at køre afsted og glemte alt om det sidste spil. Da jeg skulle bruge min telefon til at tjekke en adresse, kom jeg i tanke om spillet, som jeg hurtigt tjekkede, og så stod der bare: ”Tillykke. Du har vundet 250.000 kroner”. Jeg var alene i bilen og skreg af glæde. Og altså, det var jo bare crazy," fortæller vinderen, som er gift og har to børn.

"Jeg skyndte mig at ringe til mine børn og min mand. Familien troede selvfølgelig, at det var en fejl og sagde ”Du har nok gjort et eller andet galt, mor. Det kan jo ikke lade sig gøre,”. De var sikre på, at der var 1.000 andre forklaringer, som gjorde, at det ikke var sandt," fortæller aarhusianeren.

Men det var sandt, og vinderen har en god idé om, hvad pengene skal bruges til.

"Nu er det jo ikke flere millioner, men det er da penge, man ikke lige havde regnet med. Så vi tænker, vi laver en ny terrasse, som vi skal have mange gode stunder med familien på," lyder det fra den glade vinder.

Anbefalet til dig