Kvinde går viralt på TikTok: Hvor gammel tror du hun er?

10/4/22 06:30

Ida Hansson

Foto: TikTok/@crzctldy666
Hvor gammel tror du hun er?

En mor siger, at folk ofte tror, ​​hun er gammel, selvom hun er en meget ung mor.

Hun siger, at det at blive forælder virkelig har sat sit præg på hende og giver sin lille datter,Thalia, "skylden" for sit aldrende udseende.

Kendra Sykes afslørede virkningerne af forældreskabet på hende i en TikTok-video, som siden er blevet set mere end 280.000 gange. Det skriver DailyStar.

"En gammel kones fortælling sagde engang, at små piger stjæler deres mors skønhed," sagde Kendra Sykes i et klip på TikTok. Gennem hele klippet filmer Kendra sig selv med sin baby i baggrunden.

Over videoen har hun skrevet en kommentar, som en tidligere TikTok-bruger har skrevet til en af hendes videoer.

"Hun ser så gammel ud og har akne... hun må være narkoman!!!" stod der i kommentaren.

Foto: TikTok/@crzctldy666

Foto: TikTok/@crzctldy666

Til dette svarer Kendra Sykes: "Nej, jeg fik en datter, og hun stjal min ungdom." 

Der var mange blandede kommentarer til billederne. En bruger skrev: "Du bør gå til lægen. Der må være en medicinsk tilstand, der får dig til at ældes så meget ved."

Foto: TikTok/@crzctldy666

Foto: TikTok/@crzctldy666

En anden mor skrev: "Jeg kan fortæll e dig, at tre timers nattesøvn i mere end tre måneder kan være et problem. Du ligner mig i mit første år efter fødslen. En masse hormonforandring, lidt efter fødselsdepression... og sådan kan man også se ud.”

En skrev blandt andet: "Wow, folk er så onde. Det er beklageligt - det er grove ting at sige om en anden. Du og din baby er smukke!"

En anden kom med en lille personlig anekdote: "Det kan være fra kronisk dehydrering. Jeg havde en ven, der kun drak Pepsi, virkede ok for hende, indtil hun blev gravid, så gjorde hendes hud noget lignende."

Den unge Kendra Sykes er blot 22 år gammel.