Kvinde gik ombord på fly: Fik et chok, da hun så, hvor hun skulle sidde

11/04/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Privat
Flyveturen tog pludselig en uventet drejning

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at det sommetider kan være en stressende oplevelse at flyve på ferie. Ofte er der lang ventetid, knap så behagelige flysæder, og meget mere.

En kvinde fik sig dog noget af et chok, da hun gik ombord på et fly, og så, at hun ikke havde et sted at sidde. Den række, hun var blevet allokeret et sæde på, eksisterede nemlig slet ikke. Det skriver Mirror.

Den uheldige passager gik ned til den række, hun skulle sidde på. Her opdagede hun dog, at den række, hun havde fået billet til, slet ikke var i flyet.

Det fik kvinden, hvis navn er Daisy Barr, til at lave en video ud af den bizarre, men også stressende oplevelse. Denne video har hun delt på TikTok med teksten: 'Når du skal sidde på række 26, men række 26 ikke eksisterer'.

I videoen, der nu er gået viralt, kan man se Daisy filme på et skilt i flyet, der angiver, at der burde være tre sæder på rækken. Herefter filmer hun ned på et tomt rum, hvor en kvinde sidder på gulvet.

Dernæst filmer hun over på den anden side af gangen i flyet, hvor en gruppe kvinder står og ser lige så forvirrede ud over, at deres pladser i flyet ikke eksisterer.

Daisy hævder også, at hverken hun eller gruppen, som hun var ude at rejse med, blev tilbudt hjælp af flyselskabet. Heldigvis betød dette dog ikke, at de ikke kunne komme med flyet.

"Vi stod selvfølgelig ikke op under flyvningen. Vi gik bare rundt og fandt nogle tomme sæder. Og nej, ingen hjalp os. Heldigvis var der nogle tommer sæder," lyder det fra Daisy.

Den virale video er blevet set mere end 1,4 millioner gange, siden hun delte den. Flere seere har givet udtryk for, at de er meget chokerede over Daisys oplevelse.

"Det faktum, at der er så mange personer fra flyselskabet, der har set dit sædenummer, og de alligevel har ladet dig gå ombord på flyet," skriver en person.

"Det skyldes, at du ikke købte den ekstra levering og montering, da du reserverede sædet," lyder det i sjov fra en anden person.

Til trods for, at det sjældent er noget, man hører om, var der flere personer, der skrev, at de har prøvet at stå i samme situation, som Daisy og hendes veninder pludselig stod i.

Du kan se den underholdende video her:

Anbefalet til dig