Kvinde hævder at være forsvundne Madeleine McCann: Sender nu direkte hilsen til Kate McCann

Af: Ida Hansson

|

28/03/2023

Nyheder
Foto: Foto: Politi/Privat
Foto: Foto: Politi/Privat
Nu kommenterer Julia Wendell tavsheden fra den forsvundne piges forældre - og sender samtidig en hilsen.

Lige nu læser andre også

21-årige Julia Wendell fra Polen hævder at være Madeleine McCann, den 3-årige pige, der forsvandt fra sin families hotelværelse i Praia da Luz, Portugal i 2007.

I begyndelsen af ​​sidste uge kom nyheden om, at Julia Wendell sendte flere DNA-tests og en genetisk test ind, der skal afsløre sandheden. Testene er foretaget gennem slægtsforskningssiden 23andMe og er blevet sendt til et retsmedicinsk laboratorium til analyse.

Hendes talsmand, mediet Fia Johansson, meddeler, at resultaterne kommer i løbet af de næste par dage.

Nu vil Julia Wendell også være med i det seneste afsnit af det populære tv-program Dr. Phil, og hun har også sagt ja til et verdenseksklusivt interview med RadarOnline.

I interviewet får hun spørgsmål om Madeleine McCanns forældre, Kate og Gerry, og fortæller om, at forældrene endnu ikke har kommenteret hendes påstande.

"Det er ikke nødvendigt - Madeleine McCanns DNA eksisterer allerede. De behøver ikke blande sig i medierne," siger Fia Johansson.

"Da de allerede har to børn mere, skal de beskytte dem, og det forstår jeg virkelig godt," siger Julia Wendell og sender samtidig en hilsen til Kate McCann:

"Når jeg hører din stemme, fra film og interviews, genkender jeg virkelig stemmen, din stemme. Jeg tror virkelig, jeg kunne være din datter," siger hun ifølge RadarOnline.

Anbefalet til dig