Kvinde i Hvidovre blev millionær: Nu vil hun gøre helt særlig gerning

29/4/22 07:59

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En kvinde fra Hvidovre har vundet 1 million kroner, og nu vil hun gøre en god gerning.

Den glade vinder, som er pensionist, troede blot, at hun havde vundet 60 kroner på sin fem-ugers Lotto, men da hendes søn var ovre for at forny kuponen, var beskeden, at der var en større gevinst på, end de kunne udbetale i butikken.

”Jeg troede nok, at det var 5.000 kroner eller sådan noget, men så loggede jeg ind og gik selv ind og så stod der, at jeg havde vundet en million. Det er rigtig mange penge for en pensionist, kan jeg afsløre, og jeg vidste ikke, om jeg skulle le eller græde”, siger den bevægede vinder med et lille grin.

Kvindens søn var hos hende, da hun fik beskeden. Hendes første tanke var, at hun da ikke havde fortjent en million kroner. Det oplyder Danske Spil i sin pressemeddelelse. 

”Så sagde min søn til mig: hvis der er nogen, der fortjener det, så er det dig, mor”, fortæller kvinden rørt.

Som det første skal hun have en ny, bærbar computer, fortæller kvinden. Og så er det også tid til at skifte det gamle fjernsyn ud.

Hjælp til børn og sponsorbørn

Den glade vinder har allerede givet sine børn og svigersøn en pengegave hver, og forventer at give dem mere på et senere tidspunkt.

”Det føles godt at kunne hjælpe sine børn. Jeg har også altid været sponsor i Børnefonden, og giver til Røde Kors og det en og det andet og det fjerde. Jeg mangler ikke noget, så de får nok også en ekstra portion næste gang”, slutter den gavmilde vinder fra Hvidovre.

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden Millionærgarantien blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.