Kvinde iført hospitalstøj sidder alene på bænken: Så tager tingene en uventet drejning

Af: Ida Hansson

|

01/09/2023

Nyheder
Foto: Port St. Lucie Police Department
Foto: Port St. Lucie Police Department
Den 25-årige kvinde var kun iført hospitalstøj.

Lige nu læser andre også

25-årige Marquisa Allen sad på en bænk uden for HCA Florida St. Lucie Hospital i sit hospitalstøj.

Pludselig bemærkede hun, at paramedicinere var inde på hospitalet for at afleverede en patient og derved efterlod ambulancen uden opsyn.

Ifølge politiet kastede stjal hun angiveligt ambulancen og kørte ud af parkeringspladsen.

Betjentene sagde, at patienten var uvidende om GPS-trackeren inde i ambulancen, som gjorde det muligt for politiet at lokalisere hendes placering.

Florida Highway Patrol (FHP) fandt den stjålne ambulance i trafikken ikke langt fra hospitalet. Politiet jagtede den løbske chauffør, da hun løb ud af ambulancen og prøvede at stikke af.

Efter en kort forfølgelse blev hun dog lokaliseret og anholdt af politiet. Det skriver Mirror.

Den mistænkte er tiltalt for at have givet falske oplysninger til politiet, at have kørt, mens hendes kørekort var frakendt, og at have gjort modstand uden vold. Yderligere sigtelser fra PSLPD vil komme, det meddeler politiet.

Hændelsen kommer uger efter, at en psykiater blev anklaget for at låse patienter ind på hospitalsenheder som en del af en svindelsag. 50-årige Dr. Brian Hyatt fra Arkansas, er anklaget for at have holdt mindst 26 ofre på sin afdeling på Northwest Medical Center - hvor en tidligere patient hævdede, at de blev tilbageholdt i fem dage mod deres vilje.

I henhold til Arkansas lov kan patienter med mentale udfordringer tilbageholdes mod deres vilje i 72 timer, hvis de anses for at være til fare for sig selv eller andre.

Men for at beholde patienterne længere, skal en læge indgive en retsansøgning, som har dommerens samtykke. Men i mindst to tilfælde blev en patient først løsladt fra Dr. Hyatts pleje, efter at en betjent dukkede op med en retskendelse.

Anbefalet til dig