Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske

Nyheder
Foto: TikTok
Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Mest læste i dag

Når du bruger din pålidelige vaskemaskine til at få dit tøj rent, forventer du naturligvis, at dit tøj vil lugte friskt og rent efter vask. 

Men nogle gange kan du opleve, at tøjet ikke rigtig har den ønskede duft - selv efter en vask. 

Første reaktion kan være at bruge mere sæbe og skyllemiddel i håb om at forbedre lugten, men dette er ofte en misforståelse af problemet. 

Problemet med lugt er sjældent forbundet med det vaskemiddel, du bruger, eller duften af skyllemidlet. 

Den ubehagelige lugt, som kan hænge ved dit tøj, stammer ofte fra selve vaskemaskinen. 

Før du ringer efter professionel hjælp til en omfattende rengøring af din vaskemaskine, kan du teste følgende metode, hvorved du selv kan forbedre situationen. 

Og det kræver blot to helt almindelige opvasketabs, men først skal der støves af.

Første skridt i rengøringen af din vaskemaskine involverer brug af et redskab, der findes i alle danske hjem - en støvklud. 

Start med at tørre overfladen af vaskemaskinen af med en tør klud, og følg derefter op med en våd klud for at grundigt fjerne snavs og støv. 

Tag derefter sæbefadet ud og rengør det omhyggeligt i varmt sæbevand. Brug den våde klud til at tørre gummiet ved maskinens åbning af. 

Så er det tid til at placere to opvasketabletter i vaskemaskinen Når du har gjort det, skal du blot køre den igennem en varm cyklus på 90 grader, og dit tøj vil igen dufte dejligt efter vask.

Du kan se en kvinde udføre tricket i videoen herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig