Kvinde havde lavet et kort indkøb i Netto: Fik et kæmpe chok da hun satte sig ind i sin bil

Af: Thea Andersen

|

07/09/2023

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En kvinde fik et kæmpe chok, efter hun havde handlet i Netto.

Mest læste i dag

En kvinde fik sig noget af en overraskelse, da hun forlod Netto i Aabybro og vendte tilbage til sin bil.

Efter hun havde sat sine varer ind i bilen, så sætter hun sig selv ind på forsædet. Det næste, der sker, er, at en mand sætter sig ind ved siden af kvinden, og truer hende med ordene: "Give me your money or your keys."

Det skriver TV 2 Nord ifølge B.T.

Nordjyllands Politi har bekræftet hændelsen over for TV 2 Nord og er i øjeblikket i gang med at tjekke overvågningsbilleder samt tale med vidner.

"Vi er ikke tidligere stødt på den her fremgangsmåde i forbindelse med røverier. Vi tager sagen meget alvorligt, og vi har nogle mistænkte, som vi skal have afhørt," siger Thomas Due Albrektsen, der er politikommissær og efterforskningsleder ved sagscenter Hjørring, til TV 2 Nord.

Kvinden formåede at slippe væk fra gerningsmanden og løbe tilbage ind i butikken, hvor han ikke turde følge efter hende - formentlig på grund af overvågningskameraer. 

Røveriforsøget er blevet politianmeldt.

Advarer andre

Efter episoden har kvindens datter delt et opslag på sin Facebook-side, hvor hun beskriver hele  hændelsesforløbet, som hun har fået fortalt af hendes mor, for at advare andre i området:

"Dette er et budskab til beboere ikke bare i Aabybro, men nok mere Jammerbugt og omegn, om man skal være obs på disse hændelser kan forekomme," skriver hun blandt andet i opslaget, som du kan læse herunder.

Anbefalet til dig