Kvinde lavede vildt tyveriforsøg i Netto: Du gætter aldrig, hvordan hun prøvede at snige sig ind

Af: Lucas Andreas

|

06/03/2024

Nyheder
Foto: Google maps
Foto: Google maps
Hun nåede end ikke ind i butikken, før hun blev opdaget.

Lige nu læser andre også

Der sker indimellem, at tyve bruger kreativitet til at forsøge at bryde ind på utraditionelle måder.

Fra at klatre gennem små vinduer til at udnytte teknologiske gadgets for at omgå sikkerhedssystemer, viser disse unikke indbrudsforsøg en vis opfindsomhed.

Nogle gange involverer disse metoder at udnytte uventede adgangspunkter eller bruge almindelige genstande på nye måder for at opnå adgang til lukkede områder.

I Viborg skete der tirsdag formiddag noget ud over det sædvanlige ved Netto på Randersvej. En 27-årig kvinde forsøgte at komme ind i butikkens baglokale på en forbløffende måde - gennem flaskeautomaten. Det er uklart, hvad der præcist drev hende til dette usædvanlige stunt, og om hun troede, hun kunne lykkes med sin plan ved at "dykke" ind i butikkens mere private områder gennem en indgang beregnet til tomme flasker og dåser.

Det skriver Viborg folkeblad.

Kvindens kreative forsøg på at bryde de sædvanlige adgangsveje blev dog hurtigt afvist. Før hun nåede at fuldføre sin mission og få "bunden først" igennem automaten, blev hun opdaget af butikkens opmærksomme personale. Uden at tøve kontaktede de straks politiet, som ankom til stedet for at håndtere situationen.

Hændelsen efterlader flere spørgsmål end svar. Hvad var den 27-årige kvindes intention med at prøve at indtrænge i Netto's baglokale på en så uortodoks måde? Var det et desperat forsøg på at finde skjulte skatte, eller havde hun måske andre motiver? Uanset hvad, endte hendes indsats forgæves, og hændelsen vil sandsynligvis blive husket som en af de mere bizarre episoder i Viborgs lokale historie.

Denne episode er en påmindelse om, at uanset hvor kreative eller usædvanlige metoder man måtte tage i brug for at opnå sine mål, er det altid bedst at holde sig inden for lovens rammer og følge de veje, der er åbne for alle. Og i dette tilfælde, en påmindelse om, at flaskeautomater er designet til returflasker, ikke menneskelig passage.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig