Kvinde påstod at være Madeleine McCann: Nu kommer der endnu en afsløring

10/04/2023

Ida Hansson

Foto: Politi/Privat
En DNA- og gentest bekræftede, at de 21-årige Julia Wendell er næsten 100% polsk. Nu kommer endnu en afsløring om den 21-åriges liv.

Mest læste i dag

Den polske kvinde har i den grad været i mediernes søgelys siden hun meddelte, at hun muligvis var den forsvundne Madeleine McCann, der forsvandt fra et ferieresort i Portugal i 2007.

Nu har det dog vist sig, at det langt fra er første gang, at den 21-årige pige hævder at være et forsvundet barn. Det skriver Mirror.

Julias mor Dorota Wandelt-Cholewinski er "ude af ​​sig selv", og en familieven siger, at hun og hendes far Piotr Cholewinski ønsker at deres datter "får den hjælp, hun har brug for".

Hun er også knust over den amerikanske mediepersonlighed og medium Dr. Fia Johanssons rolle i det hele.

Den selverklærede synske Dr. Fia Johansson involverede sig selv i sagen som Julias talsmand og tog hende med til USA for hendes "sikkerheds skyld".

En tidligere ven af ​​Julia har dog sagt, at Julia har stillet spørgsmålstegn ved sin identitet, siden hun var teenager.

"Det, der sker nu, er ikke ligefrem nyt. Da hun var midt i teenageårene hun begyndte at sige, at Dorota [Julias mor] ikke var hendes mor, og at hun i virkeligheden var et barn, der var forsvundet i Polen nogle år tidligere. Det var så trist at se. Dorota elskede hende, og hun ville bare det bedste for Julia - hun gjorde oprør og gik hjemmefra og begyndte at se en fyr, der var stofmisbruger, og det hjalp hende ikke," sagde den tidligere ven til MailOnline.

"Jeg havde ikke set hende i et år eller deromkring, og for et par måneder siden hørte jeg fra venner, at Julia var tilbage på den igen og sagde, at hun virkelig var Madeleine McCann, hvilket alle vidste var latterligt, fordi Maddie er yngre," tilføjede vennen.

Veninden sagde, at Julia flyttede til Wroclaw i en alder af syv med sin mor og måtte flytte skole efter at have kæmpet for at falde til.

Julia fik opmærksomhed på nettet, da hun hævdede, at hun var den forsvundne Madeleine - og delte endda sine såkaldte beviser for sin teori.

Julia formodes at være vendt tilbage til Polen efter de definitive DNA-resultater, der udelukker hende som Madeleine, men hun er ikke vendt tilbage til sit hjem med Dorota og Piotr.

En anden kilde tæt på familien hævder, at de er ivrige efter, at Julia søger hjælp til sine psykiske problemer og holder op med at påstå, at hun ikke er i familie med dem.

Efter at have hørt om Julia og hendes påstande om at være Madeleine, udgav Gerry og Kate McCann en erklæring.

"Der er ikke noget at rapportere på nuværende tidspunkt. Hvis og når der er, vil det komme fra Metropolitan Police," lød det.