Kvinde prøvede TikTok-trend for at lave fregner: Nu vækker resultatet rædsel

28/08/2023

Ida Hansson

Foto: Instagram
Influenseren prøvede en viral TikTok-skønhedstrend for at få falske fregner, men endte katastrofalt.

Mest læste i dag

Den unge kvinde frygtede, at hendes ansigt var permanent skadet efter hun prøvede en skønhedstrend, der går viralt på TikTok.

Tilly Whitfield, der medvirkede i Australiens Big Brother, havde forsøgt at give sig selv falske fregner ved hjælp af en skønhedsbehandling.

Den virale trend omfattede at bruge en synål til at prikke huden med blæk – og behandlingen lovede, at fregnerne ville holde i seks måneder.

Tilly besluttede at bestille noget brunt tatoveringsblæk fra eBay og prøve tricket, men det kom hun desværre hurtigt til at fortryde.

Den 23-årige influencer stod tilbage med røde forbrændinger på kinderne, og hun blev også midlertidigt blind. Det skriver Daily Star.

Men heldigvis ser Tilly nu ud til at være helet- cirka et helt år efter behandlingen.

Tilly kom med en opdatering efter sin første advarselsvideo, og delte de seneste nyheder med sine 181.600 TikTok-følgere.

"Okay ville lige hurtigt sige det her, for øhm, jeg vil gerne fortælle folk, hvordan jeg har løst det, fordi jeg får mange beskeder. Det er klart, at folk gør det samme og tatoverer fregner, og jeg er tydeligvis sluppet af med mine," siger hun i videoen.

"Jeg prøvede mange forskellige metoder, men i sidste ende hjalp det med laser. Jeg brugte en Q switch-laser, det var det bedste. Jeg har absolut ingen ar udover en lille smule på min næse, men det er bare virkelig tynd hud på din næserygge. Jeg bruger også blegende creme, som var et analblegemiddel, og som hjalp med at lette arret lidt før laseren," tilføjede hun.

Hun understreger også i videoen, at man skal være tålmodig, og at det tager tid, før alle ar og sår er væk.

Tidligere afslørede tv-stjernen, at hun havde brugt næsten 75.000 kroner på at forsøge at finde en løsning på sine smertefulde ar.

Du kan se hendes video nedenfor.

Anbefalet til dig