Kvinde så seddel i sin bilrude - men disse chokerende ord, havde hun ikke forventet

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
De fleste havde forventet en p-afgift, men det var ikke, hvad der ventede kvinden.

Mest læste i dag

Parkeringsbilletter og sure beskeder er ikke noget usædvanligt syn i bilers forruder. 

Men denne kvinde blev mødt af en anderledes seddel i forruden, da hun vendte retur til sin parkerede bil. I modsætning til hendes forventninger, så var sedlen ikke fyldt med skældsord og utilfredshed.

Hendes nabo havde nemlig besluttet sig for at lave en skør parkeringsanvisning, der bad hende om at parkere længere fremme.

Årsagen til denne anmodning var, at han mente, at udstødningsgasserne fra hendes bil kunne trænge ind i hans ejendom.

Han ønskede at forhindre andre bilister i at følge kvindens eksempel, da hun havde parkeret med bilens bagende mod huset.

Naboen tilføjede dog, at hvis hendes bil var elektrisk, ville det ikke være et problem, og at hun så fortsat kunne parkere med bagenden rettet mod hans hus uden problemer.

Kvinden delte denne sjove parkeringsinstruktion på sin Twitter-bruger, og opslaget fik folk til at grine med det samme.

Flere andre kommenterede nemlig opslaget, da de fandt sedlen humoristisk.

Eftersom episoden udspillede sig i München, var der nogle, der påpegede, at det var typisk tysk at være så specifik om parkering, mens andre udviste forståelse for naboen bekymring for udstødningsgasserne.

Kvinden, der modtog sedlen, tog det som en venlig og morsom henvisning, hvorfor der heller ikke er nogen konflikt mellem naboerne i dag.

Herunder kan du se den sedlen, som hun delte på Twitter:

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig