Kvinde sagsøger McDonald's: Hævder, at hun blev serveret kemikalier i stedet for kaffe

22/9/22 05:47

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En kvinde hævder, at hun fik serveret kemikalier, der forårsagede hendes fortsatte helbredsproblemer, efter hun bestilte en karamel macchiato på McDonald's i 2020.

En kvinde, der hævder, at hun fik serveret kemikalier i stedet for en kop kaffe på en McDonald's drive-thru, sagsøger nu fastfoodkæden.

Retssagen hævder, at Sherry Head fik serveret kemikalier, der forårsagede hendes fortsatte helbredsproblemer, efter hun bestilte en karamel macchiato i december 2020.

Hun hævder, at i stedet for den bestilte varme drik, blev der hældt kemikalier i den kop, hun modtog. Det skriver Mirror.

Retssagen hævder, at kvinden nu lider af halsproblemer med mere, og kan have brug for en operation for at reparere skaderne forårsaget af de kemikalier, der var beregnet til at rense restaurantens kaffemaskiner.

"Jeg tog en slurk, og straks blev min mund og hals følelsesløse, og begyndte så at brænde. Nu har jeg permanente ardannelser i halsen og kan have brug for en korrigerende operation," fortalte Sherry Head til WTVY i USA.

Sherry Head kørte derefter tilbage til den samme drive-thru, hvor hun bad om hjælp, men hævder, at de ansatte på restauranten i Alabama ignorerede hendes bønner, og hun ringede derefter selv til skadestuen.

Hendes advokat hævder, at medarbejderne ikke var til nogen hjælp, selv da myndighederne ankom.

Retssagen, der blev anlagt i mandags, kræver 3 millioner dollars i erstatning og 10 millioner dollars i strafskadeerstatning.

Den navngiver en McDonald's i Dothan og Murphy Family Restaurants, franchisetageren, som den tiltalte.

Gerry Murphy, ejeren og operatøren af ​​restauranten i centrum af retssagen, sagde til Mirror: "Vores kunders og medarbejderes sundhed og sikkerhed er altid en topprioritet. Umiddelbart efter at have hørt om denne bekymring, gennemførte vi en grundig undersøgelse for at forstå kendsgerningerne. Vi er opmærksomme på klagen indgivet til kredsretten i Houston County, Alabama."