Kvinde skræmt – finder det klammeste monster i sit skab

Nyheder
Her kan man virkelig se, hvor stor den er. Foto: Sun_S_K fra Twitter.
En kvinde blev noget chokeret, da hun åbnede sit skab. I skabet fandt hun nemlig et kæmpeinsekt, der kravlede rundt på en bluse.

Mest læste i dag

Det er ikke hver dag et så skræmmende syn møder en, som denne kvinde var udsat for. Hvis du synes at en edderkop er uhyggelig, så vent til du ser dette monster.

Et dyr fra Japans bjerge

Det monsterlignede insekt viste sig at være en kæmpe stor Asian hornet (vespa mandarinia), der ellers hører hjemme i Japans bjerge.

Det er ikke en helt ufarlig fætter. Det er nemlig en form for bi med en stærk gift, der siges at kunne opløse menneskeligt væv. Det skriver Daily Mail. 

 

Læs også: Skarp advarsel til danskerne: Dyr dør på grund af jeres opførsel

Det store insekt, som kvinden fandt på sin bluse, var cirka syv-otte centimeter langt.

Heldigvis tog kvinden det med ro, og formåede at få den ud uden at skade hende selv, dyret eller blusen.  
 

Det er noget så stort et lille dyr. Foto:  Sun_S_K fra Twitter. 


Udbredt til Europa

Asian hornet er mest aktive mellem august og oktober, men begynder at komme ud af dvaletilstand i april, og det er generelt dronningen, der vågner først. Og her kan de altså dræbe mennesker. 

Sidste år kom Asian hornet helt til Europa via en kinesisk potteplant, og her blev den beskyldt at dræbe seks mennesker i Frankrig.

Ofrene døde efter at være blevet stukket. Så det er altså en drabelig fyr, som man godt kan forstå, at folk er skræmte over. 

Det siges også, at Asian hornet kan dræbe 40 honningbier på én gang, så det er voldsomme beskyldninger mod den insektet. 

Mange dræberdyr

Insekter er farlige, selvom de kan virke harmløse og små. Heldigvis har vi her i Danmark ikke rigtigt dræberinsekter, men ude i verden er myg ofte en dræber eller giftige edderkopper. 

Derfor skal man være på vagt, når verden igen åbner, hvis man kommer i nærheden af en Asian hornet eller andre farlige insekter. 

 

 

Læs også: Dronning Margrethe fortæller om sin oplevelse af Danmarks befrielse...

 

Anbefalet til dig