Kvinde søgte pludselig tilflugt i Rema 1000: Årsagen vil få det til at løbe dig koldt ned ad ryggen

03/04/2024

Jesper Bengtson

Genrefoto: Shutterstock
Kvinden fik hjælp af butikkens kunder.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at der af og til sker ting i de danske dagligvarebutikker, som kan være både chokerende og skræmmende; og det er denne episode et godt eksempel på.

En noget uventet situation udfoldede sig tirsdag eftermiddag på gaderne i Viborg, hvor en kvinde oplevede enhver fodgængers mareridt.

Hendes tur gennem byen tog en skræmmende drejning, da det pludselig gik op for hende, at en mand fulgte hendes fodspor. Hvis hun satte tempoet op, gjorde han det samme, og hvis hun gik over på den anden side af vejen, gjorde han det også.

Sådan skriver Viborg Folkeblad.

Ud af det blå begyndte manden, der er 27 år gammel, ifølge politiet også at henvende sig til kvinden verbalt ved både at råbe og skrige.

Kvinden søgte tilflugt i Rema 1000 på Marsk Stigs Vej, og her stod det klart for alle, at hun skulle have hjælp.

Med hjælp fra omsorgsfulde kunder blev den skumle forfølger anholdt, hvilket alt andet lige må have fået den forfulgte kvinde til at ånde lettet op.

Viborg Lokalpoliti har sidenhen bekræftet, at manden var "voldsomt beruset", og han blev anholdt for at forstyrre den offentlige orden. Her blev han placeret for at køle en smule ned.

Anbefalet til dig