Kvinde stripper nøgen offentligt med budskabet: Jeg har trimmet min busk, trim nu din

Af: Naja Radik

|

18/07/2022

Foto: Privat / Jill White
Foto: Privat / Jill White
En kørestolsbruger har blottet sig i en “busket” protest.

Mest læste i dag

En kvinde protesterer protesterer i nøgenhed, for at tvinge sit lokale råd til, at gøre en tilgroet og smal gangsti ved siden af en trafikeret vej mere sikker. 

Jill White fra Chard, Somerset, England, stod som naturen nu engang har skabt hende, med plakater der dækkede hende til i almindeligt syn for bilister, der kørte forbi mellem Chard og Tatworth, England, torsdag den 14. juli. 

Skiltene lyder: 

“Jeg har trimmet min busk, hovedveje trim nu jeres.”

Foto: Privat / Jill White

Jills protest fandt sted på Englands hidtil varmeste dag, og selvom hendes metoder kan have været ekstreme, ser de ud til, at have virket. 

To lokale amtsrådsmedlemmer har bekræftet, at Somerset County Councils hovedvejsafdeling, vil begynde, at rydde hækkende langs stien i næste uge. 

Jill, der er kørestolsbruger, fortalte ifølge Daily Star, at hendes protest kom af frustration over, at stien ikke var blevet gjort sikker på trods af gentagne anmodninger fra hende og andre. 

Hun sagde: 

“Efter gentagne gange, at have anmodet om, at gangstien fra Tatworth til Chard var farbar for fodgængere, kørestolsbrugere og klapvogne og rådets passivitet, besluttede jeg mig for, at lave min egen personlige muntre protest.”

“Jeg har anmodet om det i næsten to år. Vi har en brændstofkrise og en dårlig busforbindelse, så folk er nødt til at gå.” 

“Nu kommer vi ind i skoleferien og der kan ske en ulykke.”

Foto: Privat / Jill White

Begge amtsrådsmedlemmer for Chard South-divisionen, som blev valgt i maj, har hver for sig bekræftet, at stien ville blive ryddet og de irriterende hække ville blive trimmet inden for få dage. 

Byrådsmedlem Connor Payne, de konservatives oppositionsordfører for miljø og klimaforandringer, delte en mailkorrespondance med en af amtsrådets hovedvejsbetjente på de sociale medier.

Derek Davies, rådets assisterende hovedvejs service chef udtalte i en mail: 

“Vi er i øjeblikket i drøftelser med vores entreprenører om, at skaffe ressourcer, der gør det muligt, at fjerne hækkene.”

“I mellemtiden vil vi gribe ind og foretage en sikkerheds klipning af hækkene. Det er håbet, at dette vil ske i begyndelsen af næste uge.”

Det liberale demokratiske byrådsmedlem Jason Baker tilføjede: 

“Der er blevet rejst en arbejdsordre, og jeg jagter nu en dato for, hvornår arbejdet skal afsluttes. Vi er nødt til, at sikre, at stien ryddes og at buskene skæres.”

Anbefalet til dig