Kvinde tilbyder at tage billede af glad familie – to dage senere modtager hun denne hårrejsende besked

25/01/2019

Henrik Rothenbücher

Foto: Facebook
Det er aldrig til at vide, hvornår en banal, lille gestus får kolossal betydning. Det erfarede Joyce Reinhardt, da hun for nylig tilbød at tage et billede af en helt fremmed familie, der sad og spiste is.

Mest læste i dag

Men billedet skulle vise sig at komme til at betyde langt mere end et almindeligt foto, og Joyce Reinhardt har derfor delt sin fascinerende historie på Facebook.

Egentlig var hun bare taget hen til den lokale isbutik, så hendes barnebarn kunne få en is efter hans netop overståede tennistime. Ved et rent tilfælde fik hun øje på en tilsyneladende glad familie, der også sad og nød en is sammen. 

"Der var et eller andet indeni mig, der fik mig til at stoppe op og spørge, om jeg skulle tage et billede af dem," fortæller Joyce i sin Facebook-opdatering. 'Jeg tog billedet og gav så min telefon til den unge datter og sagde, hun bare kunne sms’e det til dem selv'

Foto: Facebook

Det var langt fra første gang Joyce Reinhardt tilbød at være fotograf for fremmede, men da hun et par dage senere kiggede på sin telefon, var der en gruopvækkende sms fra et ukendt nummer.

I beskeden stod der: 

"Kære Frue, du tog et billede af os foran Rita’s den 8. Juni. Min kone afgik ved døden i går og dette er det sidste billede, vi har fået taget af vores familie. Modtag venligst min største taknemmelighed for Deres venlighed, den betyder alt for mig. Fra bunden af mit hjerte tak." 

Da Joyce Reinhardt svarede på familiefaderens chokerende besked, fandt hun ud af, at hans kone havde været ramt af sygdom i et år. 

"Man skal aldrig undervurdere små, venlige gerninger,” skrev Joyce efterfølgende. 'Mit hjerte føler med denne søde familie, som jeg slet ikke kendte, og jeg er over den enorme gave, jeg kunne give dem, fordi jeg lyttede til mit instinkt den dag.'

Anbefalet til dig