Kvinde tog billede af fremmed familie: Blot få dage efter modtager hun skræmmende besked

03/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
Beskeden chokerede hende dybt.

Mest læste i dag

"Jeg har en utrolig historie at fortælle. En historie, der stadig giver mig kuldegysninger ned ad ryggen og tårer i øjnene."

Sådan starter Joyce Reinhardt sit opslag på Facebook, hvor hun fortæller den hjerteskærende historie om, hvad der skete, da hun en dag tog et billede af en fremmed familie.

Joyce var på vej til isbutikken for at købe is til sig selv og sit barnebarn efter en tennistræning. På en bænk så hun en familie nyde solen og hver en is.

På Facebook beskriver Joyce, hvordan hun fik følelsen af, at hun skulle spørge familien, om hun skulle tage et billede af dem.

"Jeg fik lige på fornemmelsen, at jeg skulle stoppe op for at spørge, om jeg skulle tage et billede af familien", skriver hun i sit opslag på Facebook.

Derfor tog Joyce et billede af familien. Billedet tog hun med sin egen telefon, og derefter gav hun den til pigen i familien, så hun kunne sende billedet til sig selv.

Det viste sig dog få dage senere, at Joyces gerning betød mere end som så.

Besked fra ukendt nummer

To dage efter Joyce tog billedet af familien, modtog hun en sms fra et ukendt nummer, hvor der stod:

"Kære frue. Den 8. juni tog du et billede af os hos Rita. I går mistede jeg min kone, og det billede, du tog, er det sidste billede, vi har af vores familie. Jeg ville bare sende dig min dybeste taknemmelighed for den venlighed, du viste os. Det betyder så meget for mig. Fra bunden af ​​mit hjerte; mange tak."

Joyce besvarede beskeden fra familiefaderen og fik at vide, at kvinden havde været syg det seneste år.

Nu deler Joyce sin historie for at vise, hvad en lille god gerning kan betyde.

"Man skal aldrig undervurdere små gode gerninger. Mit hjerte går ud til denne søde familie. En familie jeg aldrig kendte, men jeg er så glad for, at jeg fulgte mine instinkter og gav dem en lille gave netop denne dag", skriver hun.

Anbefalet til dig