Kvinde tog pirattaxa: En efterfølgende dans endte med at koste flere 1000 kroner

Af: Mie M.B

|

08/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dansetricket er kendt af politiet

Mest læste i dag

At tage en pirattaxa kan indebære mere end blot en risiko for at blive taget for kriminalitet. For en kvinde fra Aarhus Midtby blev det også en dans, der endte med at koste hende dyrt. Efter at være steget ind i taxaen, insisterede chaufføren på at udføre en dans, og det førte til et uventet pengetab og besvær med banken. Det skriver Presse-fotos.dk.

Efter at have stoppet køretøjet, trådte både chaufføren og passageren ud, hvorefter dansen fandt sted. Imidlertid udnyttede chaufføren lejligheden til at stjæle to kreditkort og hæve flere tusinde kroner fra kvindens konto, før hun opdagede bedrageriet.

Dette trick blev gentaget i en lignende hændelse i december, hvor en 63-årig mand også blev offer for en dansende pirattaxachauffør. Efter at have taget en pirattaxa endte turen i Aarhus V, hvor chaufføren foreslog en dans. Den ældre mand accepterede, men opdagede senere, at hans kort var blevet stjålet og misbrugt for flere tusinde kroner.

Østjyllands Politi advarer på det stærkeste at tage pirattaxaer. "Tag ALDRIG en pirattaxa hjem fra byen. Det er stadig vores klare anbefaling at holde sig langt fra den slags og i stedet have planlagt, hvordan man kommer hjem på anden og bedre vis," lyder politiets råd.

Anbefalet til dig