Kvinde vandt 4.000.000 kroner: Nu skal de helt store drømme indfries

17/01/2023

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
En kvinde fra Midtsjælland er stadig helt overvældet af alle de muligheder, der har åbnet sig, efter at hun vandt over 4.000.000 kroner i Eurojackpot. I første omgang har hun fejret gevinsten med millionbøf, en hus-istandsættelse og med at arbejde på nedsat tid.

Mest læste i dag

I et bondehus midt på Sjælland bor en midaldrende kvinde, som pludselig har fået bogstaveligt talt millioner af muligheder.

I begyndelsen af december havde hun spillet seks rækker i Eurojackpot, og på en af dem var der gevinst. Fem rigtige vindertal og et enkelt stjernetal var nok til, at hun vandt lidt over fire millioner kroner.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Det betyder, at kvinden og hendes mand nu kan få indfriet et par af deres helt store drømme.

”Vi har altid drømt om at sætte den sidste længe på huset i stand. Vi har et lille bondehus med tre længer og stuehuset er ikke særligt stort, så det kunne være fedt, hvis man kunne sætte en dør i og så være i den ene længe, når vi får gæster. Det har altid været sådan en drøm og ’Nårh ja, det bliver aldrig til noget, men hvis vi vinder i Lotto, SÅ gør vi det,” siger den midaldrende kvinde, som godt vil være anonym.

For med 4.000.000 ikke Lotto- men Eurojackpot-kroner ekstra på lommen, så er det jo nu, at hun og manden skal gøre det, hvis de skal følge deres plan. Og det skal nok ske, lover kvinden, men det hele er stadig så nyt, så nyt.

”Den skal lige sive ind, ikke? Altså! Du skulle have set mig den aften, jeg fandt ud af det. Jeg var helt rundt på gulvet, og jeg fik ikke sovet den nat!” fortæller hun.

Fortsætter på deltid

Siden har hun både inviteret forældrene til millionbøf, hvor hun fortalte om sin gevinst, og hun har fået lidt ekstra tid til at tænke over sagerne. Udover det med istandsættelsen, så er hun mest glad for, at hun med den store gevinst som hidtil kan fortsætte med at arbejde på deltid. I hvert fald lidt endnu…

”Der er jo krise, og kunne jeg nu holde det hele kørende med at arbejde på deltid?” siger hun uden at svare det indlysende ’Ja, NU kan jeg!’

”I det hele taget er der en masse ting, jeg nu ikke behøver bekymre mig om. Der kommer faktisk en millionærrådgiver senere på dagen, og han vil sikkert sige, at jeg skal investere dem alle sammen, men nej: Pengene skal stå på en konto, så jeg kan bruge af dem, når vi har behov for det,” siger hun.

Det tager hende kun en kort tænkepause, før hun kommer i tanke om noget, som hun her og nu vil ’investere i’…

”Ja, jeg har faktisk tænkt mig at bestille noget garn, så jeg kan hækle et tæppe. Jeg kunne jo bare købe et, men det er sjovere at lave det selv,” siger hun og tilføjer med et grin:

”Nej, det med millionerne er vist ikke helt sivet ind endnu.”

Læs mere om Eurojackpot via dette link.

Anbefalet til dig