Kvinder får orgasmer under træning: ”Bedre end sex med en mand”

Dette er et modelfoto. Foto: Shutterstock.

Flere kvinder afslører på sociale medier, at de får små orgasmer ved at lave ab-øvelser - og nogle insisterer endda på, at det er bedre end sex med en mand.

Den New York-baserede fitness-træner, Bec Donlan, på 32 år spurgte sine Instagram-følgere, om nogen havde oplevet en orgasme, mens de lavede ab-øvelser.

Flere kvinder indrømmede

En række kvinder svarede og indrømmede, at de har følt sig tændte, mens de arbejder på deres krop.

Bec opfordrede hendes følgere til at tage en 30-dages fitness-udfordring i løbet af maj, hvilket inkluderede at gøre 50-100 reps med en ab-roller.

Flere af hendes følgere erkendte, at når de lavede øvelsen resulterede det i en orgasme.

Læs også

Nyt fly kan krydse Atlanten på få timer

En kvinde sagde endda, at hun ikke kan gå på gruppetræningskurser på grund af det. Fordi hun får små orgasmer.

Ifølge Healthline er en coregasme, som den er blevet navngivet, resultatet af at samle bækkenbundsmusklerne, mens du prøver at stabilisere din krop. Men også mænd kan opleve coregasmer, afslører eksperter.

Flere fitnessfanatikere har afsløret på sociale medier, at når de laver ab-øvelser giver det en orgasme, hvor nogle endda mener, at klimaks er endnu bedre end sex med en mand.

Bec delte adskillige svar fra sine følgere, der afslørede for hende, at de ofte oplever coregasms, mens de træner. Flere har ofte opdaget det for sent, mens de gennemførte en ab-udfordring. Og når det sker i fitnesscenteret er det yderst pinligt. 

"Jeg havde en ab-roller orgasme under din 100-udfordring, og det var en af ​​de bedste ting nogensinde," afslørede en kvinde overfor Bec.

Flere kvinder troede, at de var alene om oplevelsen med coregasmer, mens de trænede, men de skulle hurtigt blive klogere. 

”Det er bogstaveligt talt, hvorfor jeg ikke kan lide hold, der bruger ab-ruller eller visse andre kernebevægelser. Det er akavet offentligt!,” skrev en kvinde. 

En anden person var glad for, at hun ikke var alene om oplevelsen, og skrev:

”Omg! Glad for at dette er en rigtig ting, og jeg ikke bare er en underlig en, der bliver tændt ved at rulle,” skrev en anden følger.

 

Læs også

Pinligt øjeblik: Donald Trump forsøger at få sin hustru til at smile

Coregasmer er altså en ting, som mange kvinder får, og det behøver ikke at være pinlig.

 

 

Læs også