Kvindes halshuggede hoved fundet i køleboks

09/8/22 04:21

Ida Hansson

Lokale beboere fandt hovedet i en køleboks, der blev efterladt på den offentlige motorvej søndag morgen (7. august).

En køleboks med et menneskehoved blev fundet på en motorvej af lokale beboere i

Hovedet, som blev fundet i en Unicel-køler, tilhører angiveligt en kvinde, hvis lig blev fundet pakket ind i et tæppe i de tidlige timer søndag (7. august).

Lokale beboere fra Eco 2000-kvarteret i Ciudad Juarez, Chihuahua, Mexico, fandt hovedet søndag morgen ved siden af ​​en offentlig park og underrettede efterfølgende myndighederne om opdagelsen.

Ifølge efterforskningsagenter påpegede de, at det halshuggede hoved angiveligt tilhørte en kvinde og potentielt kunne tilhøre en af ​​de to lig, der blev dumpet tidligt søndag i Misiones de Creel-kvarteret.

Køleren blev placeret på gaden og fundet bag en persontransportenhed, som det skete i Paseos del Alba, hvor de efterlod et lig svøbt i et tæppe bag en lastbil.

Retsmedicinske eksperter blev sat til at sikre beviserne, hvor køleren blev fundet, mens hovedet blev bragt til Retsmedicinsk Tjeneste sammen med køleren til undersøgelse. Det skriver Daily Star.

Fundet af bortskaffede lig, der enten er blevet pakket ind i tæpper eller skåret i stykker, har fundet sted i forskellige dele af byen, hvilket har bidraget til den øgede narkokartelvold i området.

Stigningen i kartelvold kommer efter, at den nye vicedirektør i en mexicansk by blev myrdet af medlemmer af Sinaloa-kartellet, som er Mexicos mest magtfulde narkokartel.

Juan Miguel Silva Alvarado blev annonceret som ny vicedirektør for Culiacan kommunale politi få timer før sin død.