Kvindes reaktion på milliongevinst overraskede Danske Spil

09/04/2020

Henrik Rothenbücher

Foto. Danske Spil
En kvinde blev ringet op af Danske Spil, da hun blev millionær på 0 rigtige. Hendes reaktion var dog noget overraskende for den Danske Spil-medarbejder, der overbragte nyheden.

Mest læste i dag

En kvinde i 70’erne fra Rødovre Kommune vandt for et par uger siden en million kroner på Millionærgarantien på Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

Kvinden har et Plus-abonnement og og tjekker derfor aldrig tal, eller de smågevinster, der sædvanligvis kommer ind på spilkontoen. Hun blev derfor noget overrasket, da hun blev ringet op af Danske Spils Kundecenter søndag eftermiddag med beskeden om, at hun havde vundet en million skattefri kroner.

"Jeg sad med eftermiddagskaffen stille og roligt, da telefonen pludselig ringede. Først troede jeg, at det var telefonfis, men så bad kvinden i røret mig om at logge på min konto hos Danske spil. Og der kunne jeg jo godt se, at der stod en million kroner. Det synes jeg da var herligt," siger hun til Danske spil og understreger, at hun vil være anonym.

Kvinden, der er millionær nr. 3637, fortæller, at hun efterhånden har prøvet det meste og derfor tager det meget stille og roligt i forhold til den pludselige milliongevinst. Der blev således ikke danset rundt i jubel i stuen eller åbnet en flaske champagne.

"Næ, jeg drak min kaffe færdig, og det var det", lyder det.

Det er sjovere at dele pengene ud

Den heldige vinder, der har været enke i flere år, har allerede delt ud af pengene til sine børn og børnebørn, som hun har et meget tæt forhold til.

"Vi bor tæt på hinanden og ses ofte. Så det er jo vildt dejligt, at man oveni lige kan forkæle dem lidt. Mit ene barnebarn er på SU, så det hjælper jo meget med de 67.100 kroner, man må give væk skattefrit i år. Det er da heller ikke umuligt, at jeg deler mere ud. I hvert fald bliver der nok skruet op for jule -og fødselsdagsgaver fra nu af. Jeg mangler jo ikke selv noget, synes jeg. Så er det sjovere at dele ud af pengene."

Vinderen har en gang før inviteret hele familien med på en længere ferie, og det overvejer hun at gøre igen, når verden bliver normal efter Corona.

"Det var virkelig dejligt at have den tid og de oplevelser sammen. Så det vil jeg helt sikkert se på, om ikke kan lade sig gøre, når man kan rejse ud i verden igen," lyder det.

Den heldige pensionist vil også gerne fejre gevinsten herhjemme i Danmark med familien, men må også her finde tålmodigheden frem.

"Jeg kan jo ikke engang invitere nogen ud at spise, selvom jeg gerne ville. Så jeg må ud og støtte nogle restauranter, når dette er overstået," siger hun og tilføjer:

"Indtil da må jeg bruge noget af gevinsten på at få lagt fliser i min indkørsel,"

 

Anbefalet til dig