Læge anbefaler: Tilføj dette krydderi til kaffen for at fremme vægttab

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er tale om et krydderi, som langt de fleste har i hjemmet.

Lige nu læser andre også

Mange mennesker starter dagen med en kop kaffe, da den giver et energiboost takket være indholdet af koffein. Hvad mange dog ikke ved, er, at kaffe også har andre fordele, såsom at forbedre hukommelsen og fremme hjernens sundhed på lang sigt.

Ifølge en læge fra Harvard skal kaffe opfylde to betingelser for at være sund. Den amerikanske neurolog Dr. Brandon Crawford har udtalt til websitet She Finds, at der findes visse krydderier, der kan stimulere hjernen, når de tilføjes til den sædvanlige kop morgenkaffe.

Det omfatter blandt kanel.

I kanel finder man en hel række sundhedsmæssige fordele for hjernen. Det har et højt indhold af antioxidanter og hjælper med at bekæmpe oxidativt stress, som er en nøglefaktor i udviklingen af neurodegenerative sygdomme som Alzheimers.

Desuden hjælper kanel med at regulere blodsukkerniveauet, hvilket også er vigtigt for at bevare kognitiv funktion og forebygge neurodegenerative sygdomme.

Doktor Taz, som er blevet et viralt hit takket være sin TikTok-konto, forklarer i den forbindelse, at det ikke kun er hjernen, der ville have godt af lidt kanel i kaffen.

For hvis man tilføjer en teskefuld kanel og kakaopulver i sin kaffe, så sætter man gang i fedtforbrændingen.

Naturligvis er en sund kost også vigtig for at se reelle resultater.

På sin hjemmeside skriver bestsellerforfatteren, hvordan et drys kanel i din morgenkaffe kan sætte gang i fedtforbrændingen, reducere inflammation og hjælpe med vægttabet.

"At tilsætte kanel til din morgenkop kan hjælpe med at reducere hyperglykæmi, øge fedtforbrændingen og mindske inflammation. Alt dette er utroligt gavnligt for at fremskynde dit stofskifte og hjælpe med vægttab."

"Kanel er en god tilføjelse til enhver urtete, grøn eller sort te samt kaffe."

Hun fremhæver kokosolie som et alternativ, som også kan fremme sundheden.

Det skyldes, at den indeholder en høj andel af mellem-kædede fedtsyrer, som hun beskriver som en "særlig slags fedt", som kroppen omsætter på en anden måde.

Disse har også vist sig at øge stofskiftet.

Anbefalet til dig