Lærer havde affære med 13-årig elev: Havde sex i klasseværelset

03/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Kvinden har erkendt sig skyldig i den tre år lange affære med den dengang 13-årige studerende.

Mest læste i dag

En lærer, der havde sex med en 13-årig elev over en treårig periode, har fået en kort fængselsdom – fordi hun lige har født.

Kvinden, der vil få betinget fængsel i 10 år efter at have afsonet sin 60 dages fængsel, erkendte sig tirsdag skyldig i anklagerne.

Lærerinden, Marka Bodine, underviste på det tidspunkt i Tomball Friskoledistrikt. Hendes fængselsstraf bliver udsat, da hun for nylig fik barnet.

Barnet er ikke offerets barn, fortalte myndighederne til lokale nyhedsmedier. Anklageren havde bedt dommeren om fængsel på 20 til 40 år. Det skriver Daily Star.

Ifølge retsdokumenter kom det upassende forhold frem sidste år, efter at Marka Bodine meddelte skolelederen på Tomball Mellemskole, at det var hende, der blev chikaneret af en tidligere elev.

Marka Bodine fortalte rektor, at den dengang 13-årige dreng truede med at skade sig selv og havde adgang til hendes private billeder og manipulerede billeder af hende.

Efterforskere sagde, at en søgning af både Marka Bodines telefon og drengens telefon viste flere beskeder og billeder, der blev udvekslet mellem dem. Nogle af billederne var af seksuel karakter.

Drengen fortalte under afgøring, at de to begyndte at udveksle eksplicitte billeder og havde sex kort efter, at han fyldte 13.

Deres forhold fortsatte i de næste tre år. Drengen fortalte myndighederne, at Marka Bodine endda flyttede ind i hans lejlighedskompleks efter hendes skilsmisse, og at de to havde sex i hendes klasseværelse og i hendes bil flere gange, ifølge erklæringen.

Efterforskere sagde, at Marka Bodine til sidst indrømmede at have et seksuelt forhold til den tidligere studerende, og at have sendt de eksplicitte billeder og videoer, lyder rapporteringen.

Kvinden blev anholdt og sigtet for vedvarende seksuelt misbrug af et barn.

Anbefalet til dig