Lærerne efterlod 11-årig dreng med Downs syndrom ude i regnen: Lå nøgen og græd

Af: Ida Hansson

|

07/12/2022

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
11-årige Lewi lå grædende og nøgen ude i regnen. Lærerne gjorde ikke noget.

Mest læste i dag

I oktober blev 11-årige Levi Blackshaw med Downs syndrom efterladt nøgen udenfor i regnen midt i skoletiden, det skriver Metro.

Lærerne havde smidt ham ud og overladt ham til sig selv.

Drengen sagde ikke selv noget om dette, og Levis' mor, Suzanne, fandt først ud af hændelsen dagen efter, at den var sket.

“Da jeg fandt ud af det, begyndte jeg at græde. Jeg tog hen til skolen, og ren næsten hele klasseværelset ned. Min mand fik fat i socialrådgiverne, og jeg måtte forlade skolen.” Fortæller hun til Metro.

Suzanne Blackshaw forlangte at se optagelserne fra overvågningskameraerne for at se episoden og få en forklaring på, hvordan det kunne ske. Det var først to uger senere, at hun fik den hjerteskærende video at se.

“Da vi så det, begyndte jeg at græde, og han begyndte også at græde. Det var forfærdeligt. Men det, der er meget svært, er, hvordan kan vi bevise, at Levi var offeret her? Han er non-verbal, han er ikke som os,” forklarer Levis mor.

Optagelserne fra overvågningskameraerne viser, at han stod helt alene udenfor i 8 minutter, før en lærer kom ud og gav ham et par shorts. Så stod han alene udenfor i regnen i yderligere 22 minutter.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig