Lagekagehuset idømt stor bøde: Flere steder med snavs, støv og skimmel

Af: Thea Andersen

|

10/02/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lagekagehuset på Solrød Strandvej har fået en sur smiley og en stor bøde.

Mest læste i dag

Tidligere på måneden havde Lagkagehuset i Solrød Strand besøg af Fødevarestyrelsen.

Da kontrollanterne fra Fødevarestyrelsen forlod butikken, var Lagkagehuset blevet tildelt en sur smiley og en stor bøde.

Det viste sig nemlig, at rengøringen i bageriet var mangelfuld, og derfor ikke levede op til de krav, der stilles hertil. Blandt andet blev der flere steder fundet snavs, støv og skimmel.

"Hylder samt under kaffemaskiner fremstår snavset med støv, brødkrummer og kaffe af ældre dato. Under hylder samt gitter til blæser i kølerum fremstår der snavset med sorte og hvide pletter af skimmellignede vækst," fremgår det af kontrolrapporten.

Besøget af Fødevarestyrelsen endte ikke blot med, at Lagkagehuset i Solrød Strand fik en sur smiley. Bageriet fik nemlig også en stor bøde på hele 10.000 kroner.

Efter besøget havde virksomheden følgende bemærkninger: "Det får vi ordnet."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig