Landet bliver delt i to: Her bliver prisen på strøm 0,01 kroner per kWh

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Landet bliver delt i to.

Mest læste i dag

Stigende vinde påvirker onsdagens energimarked positivt, og det betyder lavere elpriser i hele Danmark.

I Vestdanmark er dagens laveste elpris på 0,31 kroner per kilowatttime omkring klokken 22. I modsætning til det oplever Østdanmark endnu billigere priser, og sent på aftenen kommer strøm til at koste 1 øre per kilowatttime.

Det skriver TV 2.

Hos TV 2 kan du se elpriserne time for time i både Vestdanmark og Østdanmark.

Det er vigtigt at bemærke, at alle de nævnte priser er inklusive moms, men ekskluderer afgifter og nettarif. Forbrugere kan forvente daglige variationer i elpriserne mellem Øst- og Vestdanmark, selvom de ofte er ens - men sådan er det altså ikke i dag.

Det er altid en god idé at tjekke strømpriserne, inden man sætter en tøjvask eller opladning af elbiler.

Ydermere er det vigtigt at være opmærksom på de nye nettariffer, som trådte i kraft den 1. januar. Disse tariffer betyder, at mange forbrugere nu oplever højere afgifter i tidsrummet mellem 17.00 og 21.00.

Tjek priserne på din egen adresse

Priserne på el varierer fra time til time, og derfor kan der være masser af penge at spare ved at tilrettelægge opladning af bil, brug af tørretumbler etc.

Herunder kan du få et indblik i, præcis hvad du betaler per kW-time, og du kan følge udviklingen på din egen adresse ved blot at indtaste den i feltet, du finder øverst i nedenstående boks.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Anbefalet til dig