Landet bliver delt i to: Her melder DMI om både hagl og torden

Nyheder
Foto: Shutterstock
Landet bliver i dag delt i to.

Mest læste i dag

Aprilvejret er kendt for at være utilregneligt, og i år er det ingen undtagelse.

Det er ikke mange dage siden, at danskerne fik lov til at mærke 21 grader varme, men temperaturne er faldet drastisk siden da.

Danmark bliver i dag delt i 2. Fyn og Jylland får mest skyet vejr og perioder med regn og byger, lokalt måske med hagl og torden.

I resten af landet starter dagen med tørt vejr og perioder med lidt eller nogen sol, på Bornholm antageligt en del sol. Men i eftermiddag eller  i aften kommer der regn eller byger fra sydvest.

Sådan skriver DMI.

De højeste temperaturer kommer op mellem 7 og 12 graders varme. Dagen starter ud med rolige vindforhold i form af en svag til let sydvestlig vind, men ud på dagen frisker vinden lidt op omkring sydøst.

De kommende dage

Resten af ugen ser - desværre - ikke ud til at blive meget bedre, end det fynboerne og jyderne bliver budt på i dag. Der vil være risiko for hagl, slud og minusgrader, men indimellem vil solen også titte frem.

Ifølge DMI's prognoser bliver onsdag den varmeste dag på ugen, og her vil de allerheldigste dansker få lov til at opleve 12 grader, hvilket må siges at være det rene ingenting, når der i sidste uge blev målt over 21 grader.

Lige nu er der ikke udsigter til, at det kolde og kedelige vejr vender, og det betyder altså, at du ikke bør finde sommertøjet frem før næste uge i hvert fald - og der er stadig ingen garantier for varmere temperaturer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig