‘Landmand søger kærlighed’: Detalje dækker over ulækker sandhed

Nyheder
Stine fra 'Landmand søger kærlighed', har fortalt produktionen om at detaljen faktisk dækker over en ulækker sandhed. Du kan se programmet på TV 2 og TV 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Når man er kendt fra tv, kan det lynhurtigt tiltrække meget opmærksomhed - og det er ikke altid at alle henvendelser er lige sobre.

Mest læste i dag

I årets sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, nærmer vi os afsløringen om, hvorvidt at årets deltagere finder kærligheden. Ser man nærmere på en af deltagerne, ser det dog ud som om, at hun allerede har fundet kærligheden - men faktisk dækker dette blot over en ulækker sandhed. Det skriver Ekstra Bladet.

I år er der også kvindelige landmænd med i programmet og én af dem, Stine Marthine Pedersen, har oplevet at programmet har tiltrukket en hel del opmærksomhed. Derfor har hun nu lavet en lille detalje om på sin Facebook-profil. Hvis man ser nærmere under informationerne om den 27-årige kvinde, står der faktisk på hendes profil at hun er ‘i forhold’. Det betyder dog ikke, at det nødvendigvis er tilfældet. 

Forsøger at undgå sjofle henvendelser

Hun fortæller at hun simpelthen ændrede sin status - så hun stod som ‘i forhold’- på grund af at hun modtog mange upassende beskeder. Hun fortæller at det især er mange ældre mænd - som både er gift og har børn - sender de grænseoverskridende beskeder. Blandt andet skriver de, at ‘de godt kunne ordne hende’ og at ‘hvis de var 20 år yngre, så var hun lige noget for dem’.  Derfor tog hun en snak med produktionen omkring problemet og de gav hende derfor lov til at ændre hendes status på Facebook.

Det er dog ikke udelukkende beskeder i denne genre, som tikker ind i hendes indbakke på Facebook - hun har også modtaget mange søde beskeder. Hun fortæller at der også er kommet mange beskeder med ‘et skulderklap’ til hende, for hendes deltagelse i programmet. 

Det er ikke kun mænd som er interesseret i den 27-årige kvinde, hun har også modtaget flere kærlighedserklæringer fra kvinder, som gerne vil starte en romantisk relation til den 27-årige tv-landmand. 

Alle disse henvendelser er kommet bag på Stine. Hendes ven Martin Danielsen, som deltog i sidste års sæson af programmet, har fortalt hende at han slet ikke har oplevet samme form for opmærksomhed. Det var faktisk ham som meldte Stine til programmet. 

 

Anbefalet til dig