'Landmand søger kærlighed' er tilbage – med én stor ændring og én tidligere deltager

Af: Thea Andersen

|

25/07/2023

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Nu er dagen endelig kommet, hvor det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed' er tilbage med en ny sæson.

Lige nu læser andre også

Sæsonen er den tiende i rækken, og selvom programmets format er velkendt, byder denne på en stor ændring.

For nogle måneder tilbage kunne tv-værten Lene Beier nemlig afsløre, at der vil være seks landmænd med i hovedprogrammet i år, uden at nogen af dem vil være eksklusivt tilgængelige på TV 2 Play.

"Der er seks landmænd med i hovedprogrammet i år. Der er ikke noget, der kun er på play," sagde hun til BILLED-BLADET, da de mødte hende på den røde løber til premieren på filmen "Viften".

De seks nye deltagere er følgende (se billede nedenfor):

  • Linea (i midten af billedet) - Linea er 37 år og kommer fra Midtsjælland. Hun elsker livet på landet, hvor hun bruger sin tid på at passe sine heste. Samtidig elsker hun også at tage ind til byen og hygge med veninderne. For Linea er det afgørende med en god kemi og en god humor. Hun drømmer om at finde manden i hendes liv, som hun kan stifte en familie med, skriver BILLED-BLADET.

  • Gustav (øverst til højre på billedet) - 29-årige Gustav kommer fra Sydjylland, hvor han arbejder som selvstændig landmand og passer sine islandske heste. Derudover arbejder han som malkerobot-sælger. Gustav drømmer om at finde en kvinde, der ønsker at bygge en fremtid sammen med ham, inklusiv stifte en familie.

  • Jens (øverst til venstre på billedet) - Med sine 64 år er Jens sæsonens ældste deltager. Han kommer fra Østjylland, hvor han driver lidt planteavl fra sin fødegård. Han har tre børn og et barnebarn, som han ofte passer. Jens beskriver sig selv som en følsom mand, selvom det ikke altid kommer til udtryk.

  • Sanne (yderst til venstre på billedet) - Sanne er 47 år kommer fra Nordjylland, hvor hun bor på en nedlagt landbrugsejendom. Til daglig er hun salgschef i en landbrugsvirksomhed, samtidigt med at hun avler islænderheste. Sanne håber på at finde en seriøs og dyb mand, som hun kan opleve ting sammen med

  • Carsten (nederst til venstre på billedet) - 27-årige Carsten kommer fra Vestjylland, hvor han bor på et lille husmandssted. Han arbejder hos en landmand, hvor han passer både marker og kalve. Carsten drømmer om en kærlighed som i en gammel Morten Korch-film, og han håber på at finde en partner, der deler hans ønske om at stifte en familie.

  • Niels Erik (nederst til højre på billedet) - Niels Erik er 42 år og kommer fra Midtjylland, hvor han driver familiens slægtsgård med slagtegrise og planteavl. Naturen betyder meget for Niels Erik, og han søger en kvinde, der deler hans kærlighed til den og som ønsker at stifte familie, da han gerne vil være far en dag.

Hvis én af dem virker bekendt, er det fordi, Linea var med i sidste sæson af 'Landmand søger kærlighed', hvor hun sammen med Pernille og Nicoline flyttede ind på gården hos vinbonden Claus.

Desværre var det ikke hende, der endte med at komme med på en romantisk weekend, men det har tilsyneladende ikke stoppet hende i jagten på kærligheden.

Om Linea finder sin drømmemand denne gang, må tiden vise.

Første afsnit af 'Landmand søger kærlighed' sæson 10 kan allerede nu ses på TV 2 Play, mens premieren på TV 2 finder sted den 1. august.

Anbefalet til dig