Landmand søger kærlighed: Mads’ store sorg - jeg har fortrudt mange gange

20/10/20 09:15

Sarah Steenfeldt

Mads fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: Anders Brohus/TV 2)
Den unge landmand har allerede oplevet en stor sorg i livet.

I aftenens kommende afsnit, skal den unge landmand Mads vælge mellem de to kvindelige bejlere, Merle og Anna. Men forud for valget om, hvem han vil invitere med på en romantisk weekend, har vært Lene Beier, været forbi ham til en snak.

Pigerne har svært ved at komme ind på livet af Mads, det er som om at han har opbygget et panser omkring sig. Derfor spørger Lene Beier den unge landmand, hvorfor det er sådan. Det blev startskuddet på en følelsesladet samtale for Mads. Det skriver Her og Nu.

"Det sidder dybt i mig"

For seks år siden havde han en kæreste som fik kræft og til sidst var dødssyg af det. Det ramte ham hårdt og da hun lå dødssyg, kunne Mads ikke holde det ud længere, derfor valgte han at afslutte deres forhold. Det var ikke en nem beslutning at tage og i dag er han stadig påvirket af det. 

Mads fortæller at det gjorde ham rigtig ked af det - og stadig gør det, den dag i dag. 

“Jeg har fortrudt mange gange siden og det sidder dybt i mig, og derfor har jeg måske dårlig samvittighed.” Fortæller han til Lene Beier.

Han fortæller også at det var meget hårdt for ham at miste kæresten og at han åbenbart må have svært ved at komme videre. 

“Jeg håber, folk forstår, hvordan jeg har det og hvorfor det ikke er helt let for mig, siger Mads til Realityportalen.

Du kan se aftenens afsnit på TV 2 kl.20.00.