Landmand søger kærlighed: Nu er tiden kommet

20/1/21 07:30

Sarah Steenfeldt

Du kan se Landmand søger kærlighed på Tv 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Nu er tiden inde og Stine deler sine tanker om den nære fremtid.

Efter at Stine og Niels mødte hinanden i programmet sidste sommer, er der sket meget. Parret blev hurtigt meget glade for hinanden og var sammen næsten hele tiden, derfor var det også et helt naturligt skridt, da Niels i efteråret flyttede ind til Stine i Aars.

Niels skulle starte på rørlæggeruddannelsen i Aalborg - og så gav det god mening for parret, at han flyttede ind hos Stine. Som sagt, så gjort. Men nu er det altså blevet tid til, at parret skal skifte adresse - og denne gang til et noget længere stykke væk, nemlig til den anden ende af landet.

Stine fortalte i december til HER&NU, at Niels’ forældre har et landbrug i Brørup, som Niels ønsker at være en del af - derfor rykker parret nu teltpælene op. Det blev også startskuddet til et helt nyt kapitel for Stine, der nemlig nu skal starte på sin drømmeuddannelse - læreruddannelsen.

På sin Instagram-profil deler Stine nu et billede af en fyldt flyttekasse og lidt tanker om den forestående flytning.

“Jeg er så småt begyndt at pakke kasser. Inden ugen er omme, er min lille lejlighed der har været min base i små tre år tom, og det er en ret underlig følelse. Men hvordan har jeg det egentlig med at flytte til den anden ende af landet, når alt hvad jeg kender er lige her?” Spørger hun indledende sig selv i opslaget.

Bekymringer rumsterer

“Tror egentlig jeg har det fint med det, jeg kan godt se nogle fordele i, at blive taget ud af mine gamle mønstre. Men samtidig er jeg selvfølgelig ret nervøs, det er et helt nyt område og jeg kan ikke bare sætte mig i bilen og være hjemme ved min far i løbet af 3 minutter,” skriver hun og fortsætter: 

“Jeg er selvfølgelig også bekymret for, om jeg mon kan få opfyldt mine sociale behov som hjemmestuderende - eller om jeg mon blir’ ensom? Jeg havde faktisk tænkt på, at melde mig på et volleyball-hold, som har været min drøm i mange år. Men pga. corona er det ikke lige en mulighed. Jeg ved at mine bekymringer sikkert bare er bekymringer, men jeg tænker over den slags,” skriver hun.

Men på trods af bekymringer, så er hun ikke et sekund i tvivl om, at hun er havnet sammen med rette mand:

“Selvom jeg tænker over alle de her ting, er mavefornemmelsen stadig helt rigtig i forhold til Niels og jeg. Og jeg tror faktisk at når først vi er flyttet ind i det lille hus, vi selv har fået lov at sætte vores præg på, så er der inden vi får set os om gået 10 år. Jeg kan ikke forestille mig andet end Niels og jeg bliver ved med, at gøre hinanden mindst lige så glade som vi allerede gør,” slutter hun af. 

Herunder kan du se opslaget fra Stine: