Landmand søger kærlighed-par afslører: Venter barn

04/08/2022

Thea Andersen

Stine & Niels fra 'Landmand søger kærlighed' ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.
Nu lyder der en glædelig nyhed fra Stine og Niels, som forelskede sig i sæson 7 af TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed'.

Mest læste i dag

De var uden tvivl det mest populære par i sæsonen, og måske et af de mest populære par i Landmand søger kærligheds historie.

Kærligheden er gået så godt mellem Stine og Niels, at de nu også skal forberede sig på at være forældre, skriver Dagens.dk.

For få måneder siden lod de sig gifte i haven på deres ejendom i Brørup. Hvad de ikke vidste var, at der var en lille blind passager med til brylluppet. Parret er nemlig blevet gravide. 

Det fortæller Stine Marthine i et opslag på Instagram.

"Torsdagen efter brylluppet tager jeg en graviditetstest, fordi jeg havde en tid ved min gynækolog, som krævede en negativ test. Niels og jeg havde sovet i drivhuset den nat, og ved 5-tiden blev jeg nødt til at skulle ind og tisse," lyder det indledningsvist i opslaget, der fortsættes:

"Der sad jeg så halvt sovende med en positiv graviditetstest i hånden, står der i opslaget, der viser et billede af en scanning af den lille ny," fortæller hun.

Opslaget er delt sammen med et scanningsbillede, hvor man kan se parrets kommende nye familiemedlem.

Derudover gør Stine også lidt grin med, at man ikke skal fortælle Niels den slags nyheder så tidligt om morgenen, for han er simpelthen ikke i stand til at håndtere dem.

"Jeg listede ud til Niels og fortalte ham det hvortil han gryntede, rullede over på den anden side og sov videre. Sandheden er at vi længe har ønsket os en graviditet og er ovenud lykkelige over det. Niels tar bare ikke så godt imod den slags nyheder så tidligt om morgenen." slutter hun opslaget.

Her fra redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Stine og Niels.

Anbefalet til dig