Landmand søger kærlighed: Stine afslører - Derfor tog jeg dette valg

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 eller TV 2 Play. Foto: Foto: Anders Brohus/TV2
I årets sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, skulle den 27-årige Stine vælge mellem de to bejlere Niels og Benjamin - nu afslører hun, hvorfor hun valgte som hun gjorde.

Mest læste i dag

Nu lakker sæsonen mod enden og de kærlighedssøgende landmænd, skal på et romantisk ophold med en af deres håbefulde bejlere. I år har der været et anderledes twist, nemlig at der er kvinder blandt landmændene. I tirsdagens afsnit var det ‘landmanden’ Stine, som skulle vælge mellem Niels og Benjamin. 

Nu løfter hun sløret for hvorfor, at hun valgte at invitere Niels med på et romantisk ophold. Det skriver Billed Bladet.

Faktisk var det en episode som skete uden for kameraet, der gjorde at Stine valgte Niels. En aften fik de tog sig nemlig en rigtig god snak uden for kameraet. Den aften fik hun bekræftet, at han så de samme ting i hende, som hun gjorde i ham. Det var det som gjorde udfaldet, mener hun. 

Havde kysset før

Egentlig synes hun i starten, at aldersforskellen mellem de to, var lige til den gode side. Hun synes at Niels var for ung til hende - men det skulle Niels hurtigt få overbevist hende om, ikke var et problem. 

Selv fortæller Stine at det var meget få gange, at hun har kunne mærke at Niels, var nogle år yngre end hende selv. Han er nemlig kun 22 år. Men Niels har været ude og rejse meget alene ude i verden - og han gør sig mange tanker, som Stine også deler, fortæller den kvindelige landmand.

Se og Hør kunne også afsløre at Stine og Niels havde kysset hinanden før og at kysset i tirsdagens afsnit, ikke var deres første. En aften efter at Stine egentlig var krøbet til køjs, bankede Niels på og spurgte om hun ville med ud og gå en tur, nede ved hestene - og det ville hun gerne. Her havde de to en rigtig god snak og faktisk sluttede aftenen af, med et lille kys.

 

Anbefalet til dig